Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 27. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päris ilma konfliktideta see töönädal ei lõpe, küll aga saad ise palju ära teha selleks, et taas rahu maa peale seada. Ära lähene kaaslastele kõiketeadja positsioonilt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on raske end lühidalt ja konkreetselt väljendada, kaldud paljusõnalisusele, moonutad kuidagi poolkogemata fakte ning jätad olulised asjad ütlemata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aja planeerimine on sinu jaoks üle mõistuse keeruline. Ikka ja jälle kipud end üle hindama, ei saa lubatut nii kiiresti valmis, kui lootsid ja kellelegi lubasid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Märkad eeskätt neid asju, millega sa rahul pole, seetõttu kasutad jõuvarusid pigem sulle närvidele käivate asjade lammutamiseks kui millegi uue ja parema ülesehitamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära ürita jonnakalt oma tahtmist läbi suruda. Kui oled kellegagi lähiringist ebaõiglaselt käitunud, siis vaevalt see sulle siira vabandamiseta andestatakse.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahaksid lulli lüüa, kõiksugused kohustused tunduvad koormavad. Ära anna järele kiusatusele neist mööda hiilida, sest tööelus toimuvad sündmused, millest sa ei tohi kõrvale jääda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled valmis muutma kõike seda, millega sa rahul ei ole. Uusi ettevõtmisi pole mõtet alustada, küll aga tasub vabaneda asjust, mis on sinu jaoks tarbetuks muutunud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul kellegagi probleemid selgeks rääkimata on jäänud, võivad need taas päevakorrale tõusta. Võimalik, et su positsioone üritatakse rünnata ja pead end aktiivselt kaitsma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Liigu tasapisi ja kindlalt oma rada pidi edasi ja ära lase end verest välja lüüa või kahtlastesse ettevõtmistesse kaasa tõmmata neil, kes sind meelega provotseerida püüavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ka väiksed ebaõnnestumised teevad meele mõruks ja kipuvad tegutsemistahet lämmatama. Süüdistad igas probleemis iseennast. Pead suunama mõtteid positiivsele lainele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On pingeid, mille lahendamisega peaksid hõlpsasti hakkama saama, kui meenutad varasemaid kogemusi ning hoidud kordamast kunagi tehtud vigu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Jäärapäine järeleandmatus ei anna sulle väärikust juurde. Eriti juhul, kui oled kõrgel ametialasel positsioonil, peaksid olema valmis kompromissideks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algav aasta sobib hästi kunstiga tegelemiseks, enese väljendamiseks loomingu kaudu. Huvitavad võivad olla arengud suhete valdkonnas. Parimal juhul saab alguse kauakestev armusuhe. Aga sa pead olema kannatlik, vältima nõudmiste esitamist partnerile ning armukadedusstseenide tegemist.