Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 26. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tunned iga ihurakuga, et kevad on kätte jõudnud. Pöörad oma välimusele tähelepanu ning põed selle pärast, et pole võimalik glamuursetel üritustel vastassoo pilke püüda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Töistes suhetes võivad vanad pinged tunda anda. Ole nendest üle, ära lase pahatahtlikel inimestel ennast provotseerida. Isegi kui sisemiselt keed, jää väliselt rahulikuks ja väärikaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Aeg sobib kokkulepete sõlmimiseks ja lepingute vormistamiseks. Suudad partnereile ja klientidele hea mulje jätta ning enda jaoks soodsaimad tingimused välja kaubelda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ühel hetkel tunned end lausa sõiduvees, kõik sujub justkui iseenesest. Siis aga võib olukord kiiresti muutuda – pingutad küll, aga enam ei õnnestu miski.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ilmneb üksjagu takistavaid tegureid. Sul ei õnnestu plaani järgi tegutseda, sest kõiki võimalikke takistusi ei ole sa kindlasti suutnud ette näha.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned end vägagi energilise ja reipana. Väärtustad ja usaldad ennast, alustad julgelt uute asjadega, sest tunned, et oled võimeline paljugi ära tegema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul tuleb mingil moel tegemist teha inimestega, kellest sa parema meelega hoopis eemale hoiaksid. Keegi võib oma paha tuju sinu peal välja elada või tüütuks muutuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Nüüd ei ole elu kuigivõrd lihtne. Sinu ettevõtmised küll edenevad, aga aeglaselt ja vaevanõudvalt. Tuleb lahendada mitmesuguseid probleeme, likvideerida takistusi oma teelt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pingete maandamine on sinu jaoks keeruline. Kui miski sind juba ärritanud on, mõtled sellele lakkamatult, ärevad mõtteid ei pruugi sul isegi magada lasta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu veendumused on kaljukindlad, oled nende kaitsmise nimel valmis vaat et lahingusse minema ja just sedasorti võimalusi praegune hetk pakub.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Elus juhtub asju, mis sind küll väga rõõmsaks, ehk suisa õnnelikuks teevad, aga paraku ei saa sa oma õnne kõigile kuulutada. Mingil põhjusel pead nii mõnestki juhtumisest vaikima.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ei ole siin enam aega pikalt plaani seada, kõikvõimalike käikude häid ja halbu külgi vaagida – kui pikalt mõtled, magad oma võimalused lihtsalt maha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastaringil on sul palju võimalusi iseseisvalt tegutseda ja otsuseid vastu võtta. Jõudu ja tegutsemislusti on küllaga, ilmselt suudad teisigi oma aktiivsusega nakatada. On oluline lähtuda ühiskonnas kehtivatest reeglitest. Järgi neid ka siis, kui tööelus põhjalikke muudatusi planeerid.