Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 25. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et avastad enda jaoks omapärase tegevusala või siis saad tuttavaks mõne sinust sootuks erineva isikuga, kes avab sulle ukse uutmoodi maailma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on selged sihid silme ees. Segadusse ajavad tunded ja ebakindlad mõtted ei sega sind – kõik justkui klaarub ja näed väga täpselt, mida sul õnneks vaja on.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pühenda aega sellele, et ennast arendada, teadmisi ja oskusi täiendada. Oled küll tubli ja suudad palju, kuid sul on võimalik oma tegevust veelgi tõhusamaks muuta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead pöörama tähelepanu sellele, et väljendaksid end konkreetselt ja arusaadavalt, ent mitte pealetükkivalt. Sel juhul sind mõistetakse, saad tegevusvälja laiendada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap vestled inimestega, kes avardavad su maailmapilti ning kellelt saad tuge oma plaanide elluviimisel. Töised ja isiklikud suhted võivad soodsal viisil põimuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu võimalused sõltuvad paljugi sellest, kui mõistlikult käitud ning kuidas suudad mõtteid sõnadesse panna. Lähedaste inimeste toetus annab sulle kindlustunde.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tõenäoliselt on tegemist pigem rahuliku päevaga. Oled tasakaalukas ning tegutsed plaanipäraselt. Kuna pead päevakavast kinni, jätkub aeg ka lõbutsemiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul võimalik paika panna inimene, kelle õõnestav tegevus sind mõnda aega häirinud on. Sul on toetajaid, endalegi imestuseks saavutad võidu peaaegu et võitluseta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tekib uusi võimalusi, aga märkad ka neid, mis on varemgi olemas olnud, ent kahe silma vahele jäänud. Pühenda oma ideedesse vaid kõige lähedasemaid inimesi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat ja eneseusku on rohkem, võtad julgelt ette ja su tegevust saadab edu. Küllap jääd paljudele positiivselt silma, saad ehk isegi avaliku tunnustuse osaliseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energiat on palju, aga pole lihtne leida viisi, kuidas see otstarbekalt ära kasutada. Et mõnigi ettevõtmine tundub sulle põnev, kipud tegelema mitme asjaga korraga.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Palju sõltub sellest, kuivõrd suudad oma kaasinimesi läbi näha. Su läheduses on neid, kellele võid ka keerukas olukorras loota ning neidki, kes tahavad sind ära kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal on su intuitsioon tugev, oled abivalmis ning hooliv. Tasub ennast vaimselt arendada, reisida tugeva energiaga paikadesse. Võib kasvada huvi müstika vastu või tekkida soov end loomingu kaudu väljendada. Sul tuleb teha valikuid, sest kõige põnevust pakkuvaga tegelemiseks aega ei jätku.