Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 24. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna toimub Kuu loomine, Päike ja Kuu kohtuvad Jäära märgis kell 11.28. On täpselt õige aeg soovide teele saatmiseks ja pikaajaliste plaanide tegemiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Elu pakub põnevaid valikuid. Õigete otsuste tegemine pole lihtne. Ühest küljest peaksid asja võtma mõistusega, ent esmalt tasub kuulata seda, mida sisetunne ütleb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad takistamatult plaanipäraselt oma asja ajada. Tekkida võib kontakte põnevate inimestega, aga ära uute tuttavate pärast vanu sõpru unarusse jäta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled valmis tegutsema ja pingutama, et oma eesmärke saavutada. Võimalused on mitmekülgsed, kuid kõik esmapilgul edu tõotavana näiv ei pruugi tegelikkuses head tuua.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tuleb tõdeda, et kuigi oled hea suhtleja, ei pruugi sa alati olla suurepärane inimeste tundja. Sul on lihtne igasuguste tüüpidega kontakti saavutada, ent ei maksa ettevaatust unustada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tekkida võib olukordi, kus pead oma professionaalsust tõestama. Pingelisel ajal pakuvad sulle tuge lähedased inimesed, kes sind tingimusteta mõistavad ja armastavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära hinda oma võimeid üle. Ei tasu praegu suhteid mänguna võtta ja mitme vastassoost isikuga korraga liini ajada – nii võid lõpuks sootuks üksinda jääda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kipud kergesti kannatust kaotama ja oma arvamust liiga otsekoheselt avaldama. Konfliktide vältimiseks proovi end vaos hoida, teadlikult taktitundeline olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et asjad ei edene piisavalt kiiresti, ka ei pruugi sa rahul olla oma kaaslaste tegevusega. Talitse end, hoidu vihastamast ja oma arvamust teistele peale surumast.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ei ole mõtet detailseid plaane teha – asjaolud kipuvad kiiresti muutuma. Rada, mida mööda sa astud, võib välja viia sootuks teise kohta, kui sa esialgu lootsid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jõudu on sul palju ja suudad oma seisukohti konkreetselt ja veenvalt esitada, teised on sunnitud nendega arvestama isegi siis, kui see nende põhimõtetele vastu käib.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap ei ole sa oma materiaalse olukorraga just väga rahul, ent ei tasu kibeleda seda praegu kiirustades parandama. Päev ei sobi suuremate rahaliste tehingute tegemiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel aastaringil avanevad mitmedki uued uksed. Oled uudishimulik ja julge, avastad põnevusega uusi jahimaid. Vajad vabadust oma aega ise planeerida ja otsuseid iseseisvalt vastu võtta. Piirangutest hiilid edukalt mööda. Väga oluline on uusi teadmisi omandada ja need kohe kasutusele võtta.