Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 23. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui oled liig tööle pühendunud ning lähedaste jaoks napib aega isegi siis, kui töötad kodus, lööb pinge konfliktina välja. Suuna energia kallite inimestega suhtlemisse.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind valdab kiusatus asju teiste eest varjatult ajada, oluliste küsimuste üle tagaselja otsustada. Avatud, kõiki kaasav suhtlemine oleks igal juhul edasiviivam.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võib toimuda oluline murrang, kuid see, millised tagajärjed see sinu jaoks kaasa toob, sõltub ikka ennekõike su enda tegevusest. Tegutse julgelt ja sihikindlalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalik on süvendada suhteid, mis on sulle tähtsad isiklikult või tööalaselt. Kerge on katkestada suhteid inimestega, kes on sinu jaoks olulisuse minetanud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõistus on selge ja töövõime tohutu, leiad võimalusi tegevust tõhustavate uuenduste sisse viimiseks. Käitu kolleegidega taktitundeliselt, ära ole nende vastu liiga kriitiline.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui üritad oma seisukohti toore jõuga läbi suruda, on tagajärjed ettearvamatud. Ära riskeeri, püüa olla tasakaalukas, mine ainult kindla peale välja.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Seni kaua varjul olnud info võib sulle teatavaks saada ning su suhtumisi üksjagu muuta. Saladuseloor langeb ja näed maailma hoopis teises valguses.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled ambitsioonikas, tahad, et sinu tegevust tähele pandaks ja hinnataks. Suudad veenvalt esineda ka vidoesillas, leiad õiged sõnad oma seisukohtade põhjendamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oht tülidesse sattuda on suur. Pea silmas seda, et igal konfliktil on alati kaks poolt – kuivõrd pingeline olukord ka poleks, on sul alati võimalik õli tulle valamisest hoiduda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei nõustu reeglite või ümberkorraldustega, mida lähiringkonnas teha plaanitakse. Sul tasub küll oma arvamus välja öelda, kuid pead arvestama, et see ei muuda midagi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vaja on lahendada üksjagu ülesandeid, mis nõuavad mõistust ja taiplikkust. Peamine on võtta asja rahulikult ning mitte raisata oma energiat muretsemise peale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllap tuleb nüüd asju ajada ka sääraste inimestega, kellest sa parema meelega eemale hoiaks.

Näed, et suhtluses sõltub väga palju sellest, millise hoiaku sa ise võtad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Jupiteri ja Pluuto ühenduse mõju all algav aastaring võimaldab tegevusvälja jõuliselt laiendada. Tundub, et kõik on võimalik, ent ei tohi unustada, et kuskil on ka piirid. Tähtis on säilitada reaalsustaju ja kasutada energiat õigetel eesmärkidel. Ehkki tervis on tugev, tuleb seda hoolega hoida.