Victor CroneFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
21. märts 2020, 15:10

Victor Crone Kuldsest Plaadist: praeguses olukorras on see väga hea uudis

Eelmisel aastal Eestit Eurovisionil esindanud Victor Crone pälvis sel aastal oma looga "Storm" Kuldsete Plaatide jagamisel aasta raadiohiti auhinna. "Ma olen väga õnnelik, muidugi," ütleb Victor. 

Kuldsete Plaatide saajad kuulutati tänavu välja "Õhtu!" saates, kuna eriolukorra tõttu tuli tavapärane auhinnajagamine ära jätta. 

"Kõigi jaoks, kes looga tööd tegid on see hea uudis, kui saad auhinna näol tunnustust. Eriti veel praegusel ajal," ütleb Victor. Tema ise sai uudisest teada Instagrami vahendusel, kui "Õhtu!" meeskond selle sotsiaalmeediasse postitas. "Väga tore," sõnab Victor. 

Nagu Eestis ja mujal maailmas, on ka Rootsis praegu kontserdid tühistatud. "Loodan, et inimesed hoolitsevad enda eest, kuni olukord jälle tavapäraseks muutub. Muidugi on natuke raske, kui kõik üritused tühistatud on. Olen praegu paari sõbraga mõned päevad Åres, võtame vabalt," räägib Victor, millega ta praegu tegeleb. "Püüan ka uut muusikat kirjutada, seda saab veel teha. Kogu olukord on seoses kontsertide tühistamisega natuke hirmutav, kevad-suvi on muusikutel väga kiire aeg, aga kõigil on raske."

Victor sõnab ka, et tunneb kaasa Uku Suvistele ja ansamblile The Mamas (Rootsit tänavu Eurovisionil esindama pidanud ansambel - toim.), kes Eurovisionile minna ei saa, kuna võistlus jääb ära. "Eurovisionile pääseda pole üldse lihtne, inimesed teevad selle nimel rasket tööd. Mul on neist väga kahju."