Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. märts 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Seksuaalsuhted on olulise tähtsusega, kui sul on partneriga kõik hästi, kujuneb päev nauditavaks, probleemide korral aga valitseb oht riidu pöörata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned end hästi, sul on võimalus tegeleda asjadega, mis tõeliselt huvi ja naudingut pakuvad. Väga tähtsal kohal on sinu jaoks läbisaamine teiste inimestega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tähtis on, et kohusetundlikkusega jääd silma inimestele, kes võivad tulevikus sulle abiks olla. Sulle võidakse praegugi huvitavaid pakkumisi teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ehkki sind ajuti suur kärsitus valdab, on esmatähtis rahulik olla ja sündmustest mitte ette tõtata. Kõik, mis tulema peab, tuleb tõesti, aga alles siis, kui õige aeg kätte jõuab.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõik ei pruugi plaanipäraselt kulgeda, ent ära lase ootamatustel end rivist välja lüüa. Elu on kui teekond Ameerika mägedel, see pakub põnevust ja võimalust end proovile panna.

Neitsi
23. august – 22. september

Hommikul tervitad uut päeva rõõmuga, sind valdab soov midagi ära teha. Võta ette ka asju, mida oled varem vältinud, sest oled kartnud riskida. Praegu sa ei karda elule silma vaadata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ühest küljest vajad, et keegi sind armastataks, ent teisalt on sul hirm siduvate suhete ees. Isegi väga õnnelikus kooselus tunned end mingil määral ahistatuna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on palju informatsiooni. On asju, mille rääkimata jätmine oleks patt, ent on infot, mille andmine valele isikule toob kaasa probleeme nii sulle kui ka kellelegi teisele.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud lähenema jõupositsioonilt, teisi käsutama ja keelama, see aga tekitab vastuseisu. Kui liiga jäik oled ega vaevu kaaslasi ära kuulama, võid midagi kihva keerata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Raske on saada aru inimestest, kelle põhimõtted sinu omadest erinevad. Selle asemel, et proovida neid mõista, kipud ennast paremaks pidama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära liiga palju rahmelda, õpi vaikselt olema. Ainult rahulikult üksinda olles saad mõtted selgeks mõelda. See toob kaasa parema arusaamise oma tegelikest soovidest ja vajadustest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üksjagu elektrit paarisuhtes tekitab meeldivat surinat ja ootusärevust. Keerukaks võib olukorra muuta see, kui sugulased nina su isiklikesse asjadesse topivad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Oled julge ja ettevõtlik. Suudad kergemini lahti lasta vanast ja oma aja ära elanust, mis omakorda annab võimaluse uute väljakutsete leidmiseks. Elu on pidev areng, nüüd tunned, et oled võimeline enamaks, kui sa unistadagi oleks julgenud! Suhete sfääris oled aga õrn ja haavatav, vajad hästi palju hellust.