Foto: Pixabay.com
Müstika
20. märts 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Küllap pöörad nüüd tavapärasest rohkem tähelepanu oma vanematele. Kui sa selleks ise vajadust ei tunne, võivad olukorrad tingida seda, et sul tuleb nendega ühendust võtta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled küllaltki suure pinge all. Kohustusi on palju, ent esmatähtis on see, et vastutus on suur – praegu tehtust sõltub paljugi see, milliseks kujuneb elu pikemas perspektiivis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Elu on huvitav – aeg viib sind kokku põnevate inimestega, kes tutvustavad sind teemadega, millest sul varem aimugi polnud, ent mis nüüd meeliköitvad tunduvad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhete arendamine sujub suurepäraselt. Hoolitse oma välimuse eest, võta ühendust õigete inimestega ja naerata vestluskaaslastele – siis tekivad võimalused justkui iseenesest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Läbisaamine partneriga kisub vägisi pingeliseks – õhus on küllaga kirge, kuid teie soovid on erinevad, raske on teineteist mõista ja toetada.

Neitsi
23. august – 22. september

Oskad end panna teiste inimeste olukorda, mõista nende muresid ja rõõme. Keegi võib sulle oma kõige isiklikumaid saladusi usaldada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tundub, et avatud on palju uksi ning sul on võimalus valida, millist teed minna. Ent kui põhjalikumalt süvened, märkad paraku, et kõik ei ole pooltki nii lihtne.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on lihtsam elada, kui suudad minevikust lahti lasta ja täielikult praeguses hetkes viibida. Proovi niimoodi korraldada, et vanad asjad lõpliku lahenduse saaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Aeg võib kaasa tuua suurte riskidega seotud armusuhte tekkimise. Tunded võivad nii võimsalt leekima lahvatada, et kaotad selge mõtlemise.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kipud oma võimalusi üle hindama ja liiga uljalt tegutsema. Maailma vallutamine tormijooksuga võib tuua küll esmapilgul häid, ent mitte kuigi kaua kestvaid tulemusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Palju sõltub sellest, kuivõrd targalt oled osanud enesele sõpru valida. Kui oskad lugu pidada neist, kes on sinuga ausad ja kes sind julgevad kritiseerida, siis on su seljatagune kindel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Esmatähtis on endale aru anda, millised on su vajadused. Kui pilt on sinu jaoks selge, tasub hakata astuma samme selleks, et pürgida just selle poole, mida kõige rohkem vajad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval uuel eluaastaringil edenevad hästi raha- ja äriasjad. Küllap saad head nõu ja tuge vanematelt ja teistelt pereliikmetelt. Tegutsed aktiivselt, kuid kui teele tekivad takistused, pole mõtet jõuga edasi punnitada. Võta parem hoog maha ja lähene asjadele taipliku mõistusega.