Inimesed
21. märts 2020, 08:44

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | „Rannamaja“ Kerli isa kuldsed sõnad: tüdruk, oled piisavalt vana ja võid teha oma eluga mis ise tahad! (1)

Raju suhtesari "Rannamaja" pakkus möödunud telehoojal vaatajatele kuhjaga romantilisi suhteid ning pööraseid seiklusi, kui kuus noort ja vallalist kolisid elama rannamajja ühe eesmärgiga – luua romantilisi suhteid ja leida omale kaaslane. Kui kokkukolinute hulgast sobivat paarilist ei leitud, siis korraldati metsikuid pidusid eesmärgiga leida kaaslane alkoholi nautides. Osalistevahelised tunded lõid lõkkele väga kiiresti ning sama kiirelt ka kustusid, nii mõnigi olukord võttis dramaatilise pöörde. Üks pöörasemaid tegelasi oli selles kiremöllus Rannamaja-Kerli. 

Tõsieluseriaal “Rannamaja” saab järje “Rannamaja: raju reede”, mis jõuab eetrisse kevadhooajal, kuid striimimisteenuse Go3 tellijatel on võimalik uue sarja episoode vaadata juba praegu.

"Rannamaja" Kerli paljastas purjus peaga tõe tema ja Kristo Kohta.

Kristo juba unustatud? Alkoholi tarbinud "Rannamaja" Kerli tabati võõra noormehega amelemas: kes siis ikka kainelt väljas käib!

Rannamaja-Kerli tunnistab: nii kui kaamerad surisema hakkavad, vajuvad mul jalad laiali.

"Rannamaja" Kerli: ma ei mäleta, kas me Kristoga seksides kondoomi kasutasime!

Need olid vaid jäämäe tipp lugudest, mis tõsieluseriaali "Rannamaja" võtteperioodil ja peale seda Kerlist meediasse paiskusid ning lugejates äraütlemata palju elevust tekitasid.

Kutsusin "Rannamaja" Kerli väikesele veinile Balti Jaama turu ühte šikimasse poodi Vintage Fankadelik.

Uurisin, mis sorti tegelasega tegu ja kas see mida nägime "Rannamajas" ja näeme “Rannamaja: rajus reedes” on tõde või lihtsalt näitemäng vaatajate ärritamiseks. Kuna Kerli on Sindi tüdruk ja armastab pidutseda Pärnus, siis käisimegi sealgi kaemas tema lemmiklokaale ja lõõgastumiskohti.  

Käisime loomulikult Pärnu ühes kuumimas ööklubis Vaarikas, kus Kerli armastab käia sõbrannadega kenasid poisse nillimas. 

 

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99