Duffy 2009. aastal Singapuris. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. märts 2020, 11:40

Uimastatud ja vägistatud lauljanna ei suuda oma katsumustest rääkida

Hitist "Mercy" tuntud Walesi poptäht Duffy paljastas veebruaris oma aastatepikkuse vaikimise põhjuse - teda oli uimastatud, vägistatud ja mitu päeva vangistuses hoitud. 35aastane lauljatar lubas oma katsumustest üksikasjalikus intervjuus rääkida, ent tunnistab nüüd: ta ei suuda.

Duffy pöördus neljapäevaõhtuses Instagrami postituses Briti raadiojaama Radio 2 saatejuhi Jo Whiley poole. "Sa ehk lugesid sõnu, mis ma paar nädalat tagasi kirjutasin, ma tõesti tunnen end nüüd vabamana. Püüdsin selle järel teha suulise intervjuu, aga see on raskem, kui arvasin, kirjutan varsti pikemalt."

 
 
 
View this post on Instagram

Hi Jo (Whiley) Hope you are well and keeping safe. Wanted to send you this to play on the radio, if you want. You may have read the words I wrote a few weeks back, I do feel freer. Tried to follow up with a spoken interview, but it’s harder than I thought, I will follow up in writing soon. Universal Music & no one knows I am doing this. They won’t be mad, they are lovely people. So here’s a song … here’s “Something Beautiful”. It’s just something for you to play people on radio during these troubling times, if you like the song of course. If it lifts spirits. I don’t plan to release it, I just thought a little something might be nice for people if they are at home, on lockdown. Duffy x

A post shared by @ duffy on

Duffy saatis DJ-le laulu "Something Beautiful". "Midagi sellist, mida saaks praegusel keerulisel ajal raadios mängida, kui see sulle muidugi meeldib. Kui see peaks tuju tõstma." Ta toonitab, et plaadifirma Universal Music ei pane tema käitumist pahaks. "Ma ei kavatsegi seda välja anda. Arvasin, et teeks see kodus istuvatele inimestele rõõmu."

Mitmed fännid on Duffy postitusest siiski kimbatuses ja kurdavad, et nad ei saa laulu kuulata. "Kus on link?" küsib mõnigi. Õnneks on Whiley Duffy uue laulu nüüdseks avaldanud.