Koit ToomeFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
20. märts 2020, 11:05

Koit Toome: esimest korda elus on ära jäänud kõik etendused ja bändi esinemised

Eriolukord Eestis mõjutab tugevalt muusikute tööd. Koit Toome avaldab "Aktuaalsele kaamerale", et tema kalender on suveni tühi. 

"Esimest korda elus on ära jäänud kõik etendused, bändi esinemised, sooloesinemised, erapeod ja ööklubid,” räägib laulja Koit Toome ning lisab, et tühistatud on lausa üheksa “Ooperifantoomi" etendust.

Käed rüpes laulja aga istuma ei jää. "Ma just praegu sisustan oma kodustuudiot, et saaks aparatuurid üles ja proovime poistega uusi lugusid teha," lisab ta.

Möödunud kuul tunnistas Koit Toome “Vikerhommikus”, et võitles depressiooniga ja võttis aja maha. "See on väga suures osas Eesti meeste probleem. Tegelikult paljud inimesed ei tunnista seda endale ja mina samamoodi. Lasin nagu tööhobune päevast päeva. Kuid mingil ajal asjad kogunevad, lust kaob ja läheb punnitamiseks. Paus aitas," rääkis Toome.

"Kahe kange" aastalõpusaates tunnistas laulja, et eelmine aasta oli võrdlemisi rahulik. "Teistmoodi aasta oli. Mul pole olnud 15 aastat olnud nii palju aega iseendale ja oma perele, kui sellel aastal. Aega olla lastega koos ja perega reisida. Olen saanud tegeleda asjadega, millega pole aastaid saanud tegeleda," meenutas ta.