Daniel Dae KimFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. märts 2020, 09:56

Ühel „Losti“ tähel koroona, teine keeldub karantiinist: „Hindan vabadust!“

Omaaegse menusarja "Lost" ehk "Teadmata kadunud" näitleja Daniel Dae Kim paljastas sotsiaalmeedias, et tal on diagnoositud koroonaviirus.

51aastane Kim avaldas oma Hawaii kodust 10minutilise video, kus rääkis, et oli viimased paar nädalat viibinud New Yorgis ühe telesarja võtetel. Kuid need katkestati ning näitleja naasis koju Hawaiile. Lennu ajal tundis ta kurgus karedust. "Kui maandusin, helistasin oma perearstile ning ta ütles, et hoiaksin sümptomitel silma peal." Igaks juhuks jäi Kim kodus ühte tuppa karantiini. "Kuid samal õhtul hiljem tundsin rinnus pitsitust, ihu tuikas ja palavik hakkas tõusma. Siis käskis arst mul analüüs anda."

Kim toonitab: ta oli küll perega kodus, kuid püsis eraldi majaosas. Haiglasse ta ei läinudki. Näitleja manitseb teismelisi ja noori täiskasvanuid: "Kui suhtute sellesse [viiruseohtu] hooletult, võite ohtu seada miljonite inimeste, kaasa arvatud oma lähedaste elu. Nii et järgige palun kõigi nimel juhiseid."

Ent teine "Losti" täht Evangeline Lilly ajas oma fännid marru, kuulutades sotsmeedias, et keeldub kodus istumast ega hoia ka oma kaht last koduseinte vahel. 40aastane näitlejanna teatas esmaspäevases postituses: "Saatsin just lapsed võimlemislaagrisse. Nad pesid enne majja minekut käed ära. Nad mängivad ja naeravad." Fännide meelepaha peale lisas Lilly kommentaaride veerus: "Mõned inimesed peavad oma elu vabadusest väärtuslikumaks, mõned inimesed vabadust elust väärtuslikumaks. Me kõik teeme oma valikuid ise."

 
 
 
View this post on Instagram

What do y’all think? Keep the blonde? Or go back brunette?? #tobleachornottobleach? #pixiecut #blonde

A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on