Tele

Meest kuus korda kirvega pähe löönud naine: ta tahtis mind vägistada (3)

LISA KOMMENTAAR

Tiiu19. märts 2020, 11:00
Kummaline on see, et see tüdruk, või nüüd naisterahvas, ei püüdnud kordagi sellest mehest eemale hoida. Keegi ei sundinud teda selle mehega suhtlema. Ise ta käis mehe juurde koju samuti. Aga ilmselt see väike raha meelitas teda ja mulle isiklikult tundub, et see tüdruk vajas juba lapsepõlves psühhiaatri abi, aga vanemad ei märganud seda. Üldiselt olen arvamusel, et karistus oli õiglane ja oleks võinud ka rängem olla.
õige kohtuotsus19. märts 2020, 03:13
Olukord rahunes? Aga siis polnud ju ka enam vajadust hädakaitseks. Tama aga läks hoopiski ja tõi alles siis kirve. Teiseks, kuus kirvehoopi pähe? kas hädakaitseks nagu mitte liialt palju? Pigem nagu juba kättemaks, omakohus või sadism. Ja siis süütu ohvri kohta imelik käitumine. Mitte eeldatav ning loomulik, nagu olek politseisse teatamine või näiteks šokiseisundi tõttu sündmuskohalt ehmunult põgenemine, vaid hoopiski külmaverline katse laibast vabaneda.
sõna sekka18. märts 2020, 23:27
Huvitav seos tundub kahe telesaate vahel olema. Nii Lust-i "Kuuuurija" kui TV3 saade narkomuuladest tüdrukutest püüab näidata neid teo sooritajaid vaeste kannatajatena . Mis toimub !?