Foto: @realavalouise/TikTok
Inimesed
18. märts 2020, 12:35

RAHVAS ON TULIVIHANE: sotsiaalmeediatäht filmis end lennuki prill-lauda lakkumas

21aastane sotsiaalmeediatäht tõmbas enda peale kommentaatorite viha, avaldades video, kus ta lennuki WC-s prill-lauda lakub. Enda sõnul tahab Ava Louise selle klipiga koroonahirmus meediat trollida.

TikToki videokeskkonna kasutaja Ava Louise, kel on seal üle 23 000 fänni, utsitab oma videot jagama ning nimetab seda koroonaviiruse väljakutseks. "Et inimesed teaksid, kuidas lennukis korralikult hügieeni eest hoolitseda." 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ava Louise (@avalouiise) on

Sotsiaalmeedias puhkes klipi peale pahameel. USA telesaate "The View" juht Meghan McCain kritiseeris neiu tempu teravalt. "Pange ta vangi!" kirjutas 35aastane McCain.

Ajakirja People teatel on Ava Louise varemgi sotsiaalmeediakommentaatorite meelehärmi vallandanud. Näiteks säutsus ta Twitteris, et erinevalt geidest ja rikastest blondiinidest ei saa tema koroonaviirusesse nakatuda. 13. märtsi postituses kuulutas neiu, et koroonaviirus on ainult vaeste jaoks. "Ma olen nii rõõmus, et koroonaviirus kõik vanad inimesed maha tapab. Ma loodan, et järgmisena tapab ta minu - siis ma ei muutu eales koledaks!"