Depp ja Paradis 2006. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. märts 2020, 16:29

Vanessa Paradis kinnitab, et Depp ei teeks kärbselegi liiga

Naisepeksja? Jamais de la vie! Johnny Deppi laste ema Vanessa Paradis kinnitab nagu Johnny kunagine kihlatu Winona Ryder ja kauane kolleeg Penélope Cruz: Amber Heardi väited, et Depp teda nende kooselu ajal peksis ja kägistas, ei saa tõele vastata.

Depp nõuab oma eksnaiselt Amber Heardilt kohtu kaudu 50 miljonit dollarit laimu eest. "Kariibi mere piraatide" täht võttis kohtutee ette pärast Washington Postis ilmunud arvamusartiklit, kus Heard kirjeldas end koduvägivalla ohvrina. Deppi väitel vägivallatses hoopis Heard tema kallal, mitte vastupidi.

Kohtupabereis on Deppi kaitseks sõna võtnud nii tema endine kihlatu Winona Ryder kui ka kauane kolleeg ja lähedane sõber Penélope Cruz. Ryderi sõnul tundub Heardi jutt koduvägivallast uskumatu. "Ma ei taha kedagi valetajaks nimetada, aga minu kogemuse põhjal on võimatu uskuda, et säärased hirmsad väited saaksid tõsi olla," vahendas The Blast näitlejanna avaldust. "Tundes Johnnyt, nagu ma teda tunnen, valmistavad [need süüdistused] mulle tohutut meelehärmi." Ryder nimetab uskumatuks väidet, et tema endine kallim võiks kellegi vastu vägivaldne olla. Sama kinnitab Hispaania näitlejanna Cruz.

Nüüdseks on The Blast avaldanud katkeid ka Deppi kauase elukaaslase Vanessa Paradis' tunnistusest. "Olen tundnud Johnny Deppi üle 25 aasta," kirjutas prantsuse laulja ja näitleja kohtudokumentides. "Oleme 14 aastat elukaaslased olnud ning kasvatanud koos üles kaks last. Olen kõik need aastad tundnud Johnnyt heasüdamliku, tähelepaneliku, helde ning mittevägivaldse inimese ja isana."

Deppi nime Heard 2018. aasta lõpus ilmunud artiklis ei maininud, kuid oli selge, kellest jutt. Amber rääkis, et pärast abielu purunemist ja Deppi süüdistamist tuli tal telefoninumber vahetada, sest ta sai tapmisähvardusi. "Minust sai avaliku elu tegelane, kes esindas koduvägivalda, ja ma sain täies mahus tunda meie kultuuri viha naiste vastu, kes suu avavad. Sõbrad ja nõuandjad ütlesid, et ma ei saa enam näitlejana eales tööd - et mind kantakse musta nimekirja." Näitlejanna kinnitusel jäigi ta ühest rollist ilma.