Amber FiedlerFoto: @amberfiedler/Instagram
Inimesed
17. märts 2020, 10:55

ŠOKK SUPERSTAARISAATES: rase lauljatar teatas, et annab lapse ära

Pühapäevaõhtuses USA superstaarisaates tegi võimsa etteaste 23aastane viimase vindi peal lapseootel lauljatar. Kui samuti rase kohtunik Katy Perry päris, kas maimukesele on nimi valmis mõeldud, kuulutas  Amber Fiedler ootamatult: "Ei, tegelikult ma annan ta lapsendamiseks ära."

Amber avaldas Katy Perryle ning teistele "American Idoli" žüriiliikmetele Lionel Richiele ja Luke Bryanile muljet, esitades Etta Jamesi pala "Trust In Me". Ajakirja People teatel on Amberi rasedus jõudnud 38. nädalasse ja tulekul on tüdruk. Kuid 23aastane lauljahakatis loobub oma lapsest. "Ma pole veel valmis emaks saama," seletas ta.

Amber seletas videomontaažis, et tal on seljataga raske lapsepõlv. "Ema pani suurema osa minu elust narkotsi. Nii et mind kasvatas vanaema." Lauljatar tunnistab, et viimasel paaril eluaastal oli temagi paras elupõletaja. "Käisin väljas ja jõin kõvasti. Sattusin elumere lainetesse." Rasedus on talle aga näidanud, mis inimene ta tegelikult on. "Mul on aega olnud järele mõelda ja elu pikemas perspektiivis vaadelda: on päevi, kui mul pole taskus isegi 20 dollarit. Kui ma pole valmis emaks saama, miks ma siis last seda kõike üle elama sunnin, mõistate?"

 
 
 
View this post on Instagram

Wow... what an experience. I'm speechless with how much support has been pouring in since my audition aired! 1. Could you tell I was nervous? Haha holy smokes. I felt like I couldn't breathe. 2. For those who haven't been able to following ny journey until now, Nora was born happy and healthy. It was the most beautiful experience to be a part of. To watch the adoptive mom hold her when she came out. I knew in that moment, it was the right thing. Nothing about the birth made me second guess my decision. I knew the moment I made the decision it was what God had planned. American Idol did an amazing job smashing my story in 3 minutes, INCREDIBLE. There were a lot reasons why I placed Nora for adoption and I wasn't making smart choices with my life (hence why I got pregnant). I was quite literally throwing my life away. She saved me because she brought me out of that, and made me realize my worth. I'm not ready to be a mom. I realize the mistakes I made, and I will be smarter. She has so much love in her life. I'm excited for y'all to see her grow with me! And that leaves to 3. Thank you. Thank you for the kind words.. thank you for lifting my spirits instead of tearing them down. Thank you for sticking up for me. Thank you for listening to my story and my voice. You all are truly incredible. #americanidol #amberfiedler #pregomyego #trustinme #thankyou

A post shared by Amber Fiedler ❁☼ (@amberfiedler) on

Fiedler tahab anda tütrele perele, kes saaks lapsele võimaldada "kõike, mida ta tahab". "Mina seda ei saa. Ma loodan, et ta mõistab tulevikus, et püüan talle kõige paremat korraldada." 

Amber toonitab, et tema ema on suutnud neli aastat kaine olla ning nende suhted on paranenud. Selles on tähtis roll kõhubeebil. "Mu beebi päästis mu – mul oli aega elu üle järele mõelda. Ta tõesti päästis mu."

Katy Perry väljendas muret, et "American Idoli" Hollywoodi voor algab nädal pärast seda, kui Amberi laps peaks sündima. "Jah, mul on selline tunne, et kõik laabub, kui nii on määratud," vastas lauljatar. 

On oma otsuse õigsuses veendunud

Luke Bryan tunnustas Amberit. "Su avameelsus aitab paljusid teisi. Usun, et leidub palju tüdrukuid, kel on täpselt samasugused mured." Katy lisas: "Me oleme siin selleks, et sind selles protsessis toetada. Sa pole üksi." Kohtunikud andsid lapseootel lauljatari kuldse pileti Hollywoodi vooru. "Sa pole ehk valmis emaks saama, aga sa oled valmis saama Ameerika iidoliks," ütles Perry.

Amber tunnistab nüüd sotsiaalmeedias, et laps on sündinud. "Nora sündis rõõmsa ja tervena. See oli maailma ilusaim kogemus – saada sellest osa, vaadata, kuidas adoptiivema ta sülle võttis, kui ta oli välja tulnud. Teadsin selsamal hetkel, et tegin õigesti."

Lauljatar avaldab juba pilguheidu Hollywoodi vooru.