Caroline FlackFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. märts 2020, 13:52

40aastaselt surnud telekaunitari matused peeti metsas

Veebruaris šokeeris Briti üldust uudis populaarse telesaatejuhi Caroline Flacki surmast. 40aastane teletäht oli tundnud paanilist hirmu peatse kohtuprotsessi ees, kus teda süüdistati elukaaslase kallal vägivallatsemises. Nüüd saadeti Flack viimsele teele.

Flacki ema Christine rääkis kodukandi ajalehele Eastern Daily Press, et Caroline'i ärasaatmine toimus 10. märtsil Norwichi lähistel metsas asuvas tseremoniaalpargis, mille lähedal Flack oli üles kasvanud. Ema Christine tänas Caroline'i sõpru - neid oli lausa 200 -, kes olid kahetunnisele mälestusteenistusele maaila eri otstest kohale sõitnud. Jumalateenistusele järgnesid peied kohalikus kõrtsis Black Horse. 

Mälestusteenistusel esitas "X Factori" ja West Endi täht Lucie Jones laulu "She Used To Be Mine" muusikalist "Ettekandja". Caroline'i lähedane sõbranna Ciara kandis ette Caroline'ile pühendatud laulu "The Sulking Room".

"Kui meenutasime kõik Carriet ja rõõmu, mis ta oli kõigi meie ellu toonud, oli palju mälestusi, naeratusi, aga ennekõike pisaraid," märkis Christine. 

Reality-sarja "Armastuse saar" kauane juht Flack vahistati detsembris, süüdistatuna oma kallima Lewis Burtoni kallal vägivallatsemises. Kohtu andmeil oli Caroline virutanud magavale mehele laualambiga, kui leidis tema telefonist truudusemurdmisele viitavad sõnumid. Teletäht ei allunud võimuesindajatele, vaid lükkas laua raevuhoos ümber ja ta tuli pikali suruda. Päev hiljem esitati saatejuhile ametlik süüdistus kallaletungis. 17. detsembril pani ta „Armastuse saare“ juhi ameti maha.

Caroline ei võtnud süüdistust omaks ning ka tema kihlatu palus, et naist kohtu alla ei antaks, ent kohtunik määras protsessi alguse märtsikuusse ning määras Flackile oma elukaaslase suhtes lähenemiskeelu. Teletäht vajus depressiooni: ta kartis sõprade sõnul paaniliselt, et kohtuprotsessist kujuneb näidispoomine, iseäranis peljanud ta arreteerimisvideo ilmsikstulekut. 

Sügavas leinas Lewis Burton avaldas pärast kallima matuseid südantlõhestava postituse. "Möödas on juba kuu, armastan ja igatsen sind nii väga, ma poleks eales arvanud, et kord ei saa ma sind enam näha ega sinuga rääkida ... Ärkan ütles ja arvan, et lamad mu kõrval või helistad mulle kohe-kohe. Kõik tundub ebareaalne. Tahaksin sulle musi ja kalli teha ja öelda, et kõik saab korda. Olen nii tänulik, et sinuga kohtusin, tahan lihtsalt, et saaksid mu üle uhkust tunda."