Johnny Depp ja Penélope Cruz 2011. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. märts 2020, 12:56

Penélope Cruz kaitseb koduvägivallas süüdistatud Johnny Deppi

Eelmisel nädalal levis uudis, et Johnny Deppile avaldab koduvägivallasüüdistuste taustal toetust tema endine kihlatu Winona Ryder. Deppi kaitseks on avalduse teinud ka tema ekraanipartner Penélope Cruz.

Depp (56) kaebas mullu laimu eest kohtusse oma eksabikaasa Amber Heardi, kes oli end Washington Posti artiklis kirjeldanud koduvägivalla ohvrina. "Kariibi mere piraatide" täht nõuab Heardilt laimu eest 50 miljonit dollarit ning väidab, et hoopis tema oli nende kooselu ajal kannataja pool.

Deppi kunagine kallim Winona Ryder (48) kinnitab kohtule tehtud avalduses, et tema kogemuse põhjal on Johnny läbinisti hea, armastav ja hooliv mees, "kes kaitseb väga-väga neid, keda ta armastab". Nad olid koos aastatel 1990–1993.

Penélope Cruz (45) kinnitab omapoolses avalduses, et pole Deppi eales vägivaldselt käitumas näinud. Ta tutvus Johnnyga 19aastaselt. "Möödunud on palju aastaid ning ma olen mitte üksnes teinud temaga kolm filmi, vaid pean teda ka suureks sõbraks. Johnny heasüdamlikkus, vaimuteravus ja eriline huumorimeel on mulle alati muljet avaldanud," vahendab The Blast kohtudokumenti. 

Heard ja Depp abiellusid 2015. aastal. Järgmise aasta mais süüdistas näitlejanna oma meest koduvägivallas ning nõudis lähenemiskeeldu, mille kohus ka kehtestas. Depp eitas abikaasa väiteid. Lahutus klaariti kohtuväliselt ning Amber sai Johnnylt seitse miljonit dollarit, mis ta annetas heategevusele.