Foto: @abcmodernfamily/Instagram
Tele
16. märts 2020, 11:54

„Moodsa perekonna“ koernäitleja heitis pärast seriaali lõppu hinge

USA komöödiasari "Moodne perekond" jõudis lõpule - ja lõpule jõudis ka seriaalis osalenud prantsuse buldogi Beatrice'i elu.

"Moodsa perekonna" trupp filmis veebruaris sarja viimase osa, mis jõuab eetrisse aprillis. Ed O'Neilli tegelaskuju Jay Pritchetti karvast lemmikut Stellat kehastanud Beatrice'i surmast teatas veebiväljaanne The Blast. Koer kuulus agentuuri Good Dog Animals hingekirja. 

 
 
 
View this post on Instagram

Stellaaaaa, we love you! Happy #NationalPetDay! #ModernFamily 📷: @superjmaguire

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

Sarja superstaar Jesse Tyler Ferguson mälestab Twitteris oma armsat koerkolleegi. "Puhka rahus, armas Beatrice. Armastame sind nii väga."

Beatrice liitus "Moodsa perekonna" näitetrupiga sarja neljandal hooajal. Koera omanikud Guin ja Steve Solomon rääkisid 2017. aastal blogis Bodie on the Road, et Ed O'Neill on oma ekraanipartnerisse lausa armunud. "Ediga on väga lihtne töötada, sest ta toob Beatrice'ile maiuseid, näiteks popkorni, ja hoolitseb alati tema eest."

Kui staaridel on filmivõtteil isiklik treiler, siis Beatrice puhkas ja lõõgastus oma puuris. "Muidu jookseks ta võtteplatsil ringi ja ähiks siis oma stseenis metsikult ja me peaksime teda rahustama," seletas perenaine. "Loomulikult armastab kogu trupp temaga mängida, kui ta liikvel on, sest ta on nii lõbus ja teeb klounaadi. Ta on siin täielik pereliige!"