"Hommikusöök staariga" - Anu Saagim; Eha UrbsaluVideo: Rauno Vahtre
Inimesed
13. november 2023, 11:58

ÕL TV | VIDEOINTERVJUU | Eha Urbsalu: pidin oma unistustest loobuma seksuaalhälvetega mehe pärast (11)

Toronto vandekohus mõistis 82aastase endise moeärimehe Peter Nygårdi süüdi neljas seksuaalrünnakus. Taasavaldame selle uudise valguses Eha Urbsalu intervjuu 2020. aasta 16. märtsist.

Eestit väisas 1988. aastal Miss Estonia esimese printsessi tiitli pälvinud Eha Urbsalu, kes on elanud Ameerikas juba pea kolmkümmend aastat. Samal ajal lahvatas aga skandaal Kanadas resideeruva soome moemagnaadi Peter Nygårdi ümber, keda süüdistatakse vägistamises ja alaealisega seksimises oma luksuslikus Bahama saarte häärberis. Selgus, et moehiiu alluvuses on töötanud ka Eha Urbsalu. Samuti on naine väisanud miljonäri Bahama saarte muinasjutulist elamist. 

Eha, olid päris kuri Õhtulehe veergudel ilmunud loo peale, kus ei jäetud mainimata, et ka sinul on olnud head suhted moehiiuga. Tegelikult ju oled suisa töötanud tema alluvuses ja sul on isegi praegu jalas tema firmas disainitud ja toodetud teksapüksid.

Jah, ma olen Nygårdi alluvuses töötanud, seda isegi mitu korda, küll väikeste vaheaegadega. Olin pigem solvunud selle peale, et artiklis rääkis keegi modell minu läbikäimisest seksuaalkurjategija Nygårdiga ja sealt jäi mulje, nagu oleksin ka tema Bahama luksushäärberis toimunud orgiatel olnud tihe külaline. 

Mis siis tegelikult toimus?

Edasi lugemiseks: