Olga Kurylenko Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
16. märts 2020, 09:39

Bondi-tüdrukul Olga Kurylenkol diagnoositi koroonaviirus

2008. aasta Bondi-filmis "007: Veidi lohutust" mänginud näitlejanna Olga Kurylenko teatas sotsiaalmeedias, et tal on diagnoositud koroonaviirus ning ta istub kodus. Detsembris selgus, et Kurylenko mängib "Tõe ja õiguse" režissööri Tanel Toomi uues filmis.

"Olen tegelikult juba nädal aega haige olnud," kirjutas Ukraina päritolu näitlejanna (40)  pühapäeval Instagramis. "Mu peamised sümptomid on palavik ja väsimus. Hoolitsege enda eest ja võtke seda palun tõsiselt," manitseb Kurylenko fänne.

Detsembris kirjutas väljaanne Screendaily, et Kurylenko mängib Tanel Toomi uues ingliskeelses ulmefilmis "Gateway 6", mille võtted pidid algama tänavu Eestis. 

Kurylenko alustas karjääri modellina ja kolis 16aastasena Prantsusmaale. 2000. aastal abiellus ta prantsuse fotograafi Cedric van Moliga ning sai 2001 Prantsuse kodakondsuse, kuid abielu purunes 2004. Karile jooksis ka näitlejanna teine abielu Ameerika ettevõtja Damian Gabrielle'iga. Nüüdseks samuti purunenud kooselust Max Benitziga on Kurylenkol nelja-aastane poeg.