MallukasFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
14. märts 2020, 17:31

Malluka Facebooki leht kaaperdati: ärge imestage, kui seal mingid imelikud videod on

Blogija Mallukas annab Instagramis teada, et tema Facebooki leht on kaaperdatud.

"Okei, this sucks, aga mu Facebooki leht on kaaperdatud, keegi on selle ära võtnud ja ma ei ole enam selle lehe administraator või omanik. Sellepärast ärge imestage, kui seal mingid imelikud videod on, ärge klikkige sinna, mind on röövitud," räägib Mallukas ehk Mariann Treimann Instagramis.

Ka aasta alguses seisis Mallukas silmitsi üsna kentsaka probleemiga - nimelt eksisteerib internetis tema blogilehega identne lehekülg, mille nimigi peaaegu sama, kuid millega Mariannil endal mingit pistmist pole. Malluka pärisblogi aadress on www.mallukas.com, kuid loodud on ka lehekülg www.mallukas.ee. 

Mariann otsustas lehekülje mallukas.ee omanikult uurida, miks ta selle saidi tegi ja miks seal Malluka sisu kuvab. "Ta vastas, et "ah, see oli ripakil ja ostsin ära". Ja kui ma küsisin, et miks ta minu sisu seal kuvab, vastas ta, et "kuskile peab ju leht suunama…". Seejärel pakkus ta mulle imelahket võimalust "kommihinnaga" www.mallukas.ee domeen ära osta, hinnaga kõigest 500 eurot," kirjutas Mallukas oma blogis.