Arlet PalmisteFoto: TAIRO LUTTER
Inimesed
14. märts 2020, 17:07

Arlet Palmiste: "Kaupmehed on õnnelikud, sest paanika on parim reklaam."

Kuna paljud on koroonaepideemia hirmus aheldatud nelja seina vahele ja vahepeal saab Netflixi passimisest villand, siis lastakse auru välja agaralt sotsiaalmeedias. 

Optimistlik poliitik ja raamatukogundustegelane Ivi Eenmaa: "Rahu, ainult rahu! Kõik, mis on tulnud Hiinast, ei kesta kaua!"

Ivi Eenmaa; Anu Saagim Foto: Õhtuleht

Púr Múdd muusik Oliver Rõõmus: "Eile õhtul lõppes meil WC paber - poodides pole ja nr2 hüüab tulles. Kas keegi oleks nõus müüma meile paar rulli?"

Oliver Rõõmus Tags: Oliver Rõõmus Foto: Alar Truu

Poliitik, ettevõtja, suhtekorraldaja ning luuletaja Janek Mäggi: "Eesti lõpetas tegevuse ja mul on ainult paar vana ajalehte alles!"

Janek Mäggi Foto: Teet Malsroos

EKRE naisühenduse asejuht Jakko Väli: - "Nüüd on siis ka Hispaania Costa del Soli tabanud varude soetamise ja maskide kandmise hullus. Hüpermarketi saba täna varahommikul umbes 300 meetrit Tänaku tasemel kurvidega eri rallisektsioonide, palju maske, kilekindaid. Väljudes seistakse teist korda sabas, et väljapääsu kõrval käed desinfitseerida. Corona. Kas Eesti poed pakuvad kilekindaid sisenedes ja desopumpa väljudes??"

Jakko Väli Foto: Rauno Volmar

Eesti hinnatumaid režissööre, Eesti eurolaulu lavastusliku poole üks autoreid ja ansambli Winny Puhh kitarrist Ove Musting: "Varuge kondoome! Kuid pidage meeles, et peale Netflixi ja seksi on ka teisi meelelahutus vorme nagu sportimine. Kuid kindel on see, et Detsembris sündide arv kindlasti kasvab."

Ove Musting Foto: Teet Malsroos

Seltskonnastaar Evely Ventsli: "Ma ei tea mis te selle WC paberiga teete aga kondoomide ostmine tundub küll loogilisem olema!" 

Evely Ventsli Foto: Rasmus Kooskora

Elu Life: "Vahetan 20 rulli WC paberit suvila vastu Kloogal!"

Heiki Valner Foto: MATI HIIS

Endine telereporter ja loomakaitsja Heiki Valner: "Müün WC paberit, 150.- EUR rull!"

Arlet Palmiste Foto: TEET MALSROOS

Šõumees Arlet Palmiste - "Ma olen vist midagi maha maganud. Miks kõik konserve ja makarone ostavad? Kas peaks ka? Kas nende hind tulevikus tõuseb? Kes neid sööb, sest need pole ju tervislikud? Kaupmehed on igal juhul õnnelikud. Kui palju paanikatekitajad kasumist omale saavad? Paanika on parim reklaam. Kas kellelgi on häid ettepanekuid heaks paanikaks. Tahaks ka rikkaks saada. Nii palju vastuseta küsimusi."

Elukunstnik Neeme Lall: "Koristajatädi Juuli aevastas liiga tihti. Nüüd koristab kodus kaks nädalat ja enam ei aevasta!"

Hipikunstnik Neeme Lall Türisalu pangal Foto: Teet Malsroos

Ja kes soovib olla eriti moekas võib osta endale vahvad kõrvarõngad Amazonist...

Amazonis müügis olevad kõrvarõngad Foto: Amazon

...või valmistada need endale ise.

Viimane mood Foto: Youtube