Johnny Depp ja Winona Ryder 1990. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. märts 2020, 12:00

Winona Ryder tormas ekskallimat Deppi kaitsma

Johnny Deppil, kes peab oma eksabikaasa Amber Heardiga vihast kohtulahingut, on kindel liitlane: tema endine kihlatu Winona Ryder.

Ryder ja Depp kurameerisid omal ajal neli aastat. Daily Maili andmeil on näitlejanna nüüd teinud Johnny kaitseks kohtule avalduse, kus kinnitab: tema ei suuda uskuda, et Depp Heardi vastu käe tõestis.

"Ma ei taha kedagi valetajaks nimetada, aga minu kogemuse põhjal on võimatu uskuda, et säärased hirmsad väited saaksid tõsi olla," vahendab The Blast näitlejanna avaldust. "Tundes Johnnyt, nagu ma teda tunnen, valmistavad [need süüdistused] mulle tohutut meelehärmi." Ryder nimetab uskumatuks väidet, et tema endine kallim võiks kellegi vastu vägivaldne olla.

Depp kaebas Heardi aasta tagasi Virginia osariigis kohtusse, nõudes temalt laimu eest üüratut summat - 50 miljonit dollarit. Juhtum puudutab arvamuslugu, mille Amber oli 2018. aasta detsembris avaldanud ajalehes Washington Post. Seal väitis näitlejanna, et Depp oli tema kallal kogu kooselu ajal vägivallatsenud.

Depp nimetab seda laimuks ning väidab, et Amber vägivallatses hoopis tema kallal, mitte vastupidi.