Ellie ja Caspar abiellusid mullu augustis. Foto: Lee McLean / SWNS/Scanpix
Inimesed
14. märts 2020, 11:00

OHTLIK SÕLTUVUS: abikaasa aitas Ellie Gouldingil trennihullusest vabaneda

Ka tervislikud eluviisid võivad halvasti mõjuda - poptäht Ellie Goulding pihib, et trennisõltuvus võttis vahepeal tema elu üle võimust. Ta vabanes sellest alles abikaasa, endise olümpiasportlase Caspar Joplingi abiga.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

33aastane lauljanna rääkis The Suni intervjuus, et tundis vahepeal sundust käia iga päev spordiklubis. Ellie võis jätta lindistusstuudiosse minemata või laulu kaasautoritega kohtumata - peaasi, et treening tehtud saaks. "Ma ei pea end loomult sõltuvaks, aga vahepeal tundus küll, et mul oli trennisõltuvus. See polnud enam tore, ma pidin iga päev spordiklubis käima."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Ellie arutab, et ehk tekkis see kinnisidee väsitava ringituuritamise tõttu, mis nii tema keha kui vaimu kurnas. "Tundsin, nagu ellujäämisinstinkt sunniks mind kogu aeg trenni tegema ja kandma hoolt, et olen superheas vormis ja superterve." Lauljanna tunnistab, et trennihullus võis tekkida ka vastukaaluks ringreisiaegsele napsitamisele ja ebatervislikule toitumisele.

Kümme aastat ringituuritamist tekitas Ellie's lausa sandistava ärevuse. Ta plaanis üldse muusikast loobuda. Ent nüüdne abikaasa Caspar (28) aitas tal leida taas kirge muusika vastu ning saavutada eluterved suhted treenimisega.

Detsembrikuises intervjuus tunnistas lauljanna, et oli madala enesehinnangu tõttu enne raadiointervjuude andmist pudelist julgust võtnud. "Ütlesin endale: "Nii, täna hommikul tuleb juua, sest mul on tulemas intervjuu ja ma ei oska nendele küsimustele vastata, sest ma ei tea enam, kes ma olen." Arvasin, et joomine teeb mind vähemalt natuke naljakamaks või huvitavamaks."

Kuid Goulding toonitab, et ta ei olnud alkohoolik. "Võisin kuude kaupa joomata olla."