Foto: Pressimaterjal
Saund
13. märts 2020, 09:31

KUULA | Trad.Attack!'i lugu „Tehke ruumi!“ muudeti tantsuhitiks

Nii kodu- kui ka välismaal laineid lööv Trad.Attack! ja eelmise aasta suurima kodumaise raadiohiti “Milline päev” loojad, muusikaprodutsentide duo Lumevärv, lõid koostööna remiksi loole “Tehke ruumi!”.

“Meie viimane singel “Tehke ruumi!” on siiani meie edukaim lugu, arvestades raadio mängitavust kindlal ajaperioodil. Tundub, et meie sümbioos popmuusikast ja Saaremaa rahvalaulust on inimestele korda läinud,” räägib Trad.Attack!'i kitarrist Jalmar Vabarna. “Aga nagu meile kohane, püüame ikka alati üllatada ning sedapuhku tegime ettepaneku remiximiseks, et astuda julge samm ja viia folk klubidesse,” lisab ta.

Kuna duo Lumevärv on just Eesti muusikale suunatud ettevõtmine, siis muusikalise koosluse ühe produtsendi Kermo Herti sõnul oli Trad.Attack!’i remiksida väga suur rõõm. “Hea energia ja ideed tekkisid juba päris esimeste vokaalide kuulamisest, selles loos oli kohe miksimiseks vajalik olemas. Elektroonilises muusikas ei teki just tihti võimalust kasutada ehedat torupillimuusikat ja originaalseid etnosaunde,” räägib Hert.

Lumevärv on uue kõlaga kodumaine pop-house'i muusika projekt, mille asutajaliikmeteks on muusikaprodutsendid Margus Piik ja Kermo Hert. Lumevärv alustas tegevust 2018. aasta suvel.

Trad.Attack!’i neljas täispikk album „Make Your Move“ ilmub 17. aprillil 2020 koostöös plaadifirmaga Made In Baltics. Piletid 23. mail Saku Suurhallis toimuvale 360-kraadi produktsiooniga esitluskontserdile on müügil Ticketeris.

Loo remiksi saab kuulata SIIT!