Filipp KirkorovFoto: Mati Hiis
Üritused
20. september 2020, 15:06

Oktoobrisse lükatud Filipp Kirkorovi kontsert jääb taas ära

Märtsis Tondiraba jäähallis toimuma pidanud Filipp Kirkorovi kontsert jäi koroonaviiruse tõttu ära. Uueks kuupäevaks kuulutati 3. oktoober.

Piletilevis on juba pikemalt aega olnud üritus, et Filipp Kirkorovi kontsert toimub 3. oktoobril Tondiraba jäähallis. Aga Eestis aina süveneva koroonaviiruse kriisi tõttu piiratakse taaskord publiku arvu ning kontsert lükati taaskord edasi, seekord 10. juunile 2021.

Korraldaja Zoja Goor ütles Kroonikale, et publikut on rohkem kui Eesti tingimustes lubatud ja selle tõttu peab kontserti jälle edasi lükkama.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

"Arvestades olukorda ja valitsuse ning Terviseameti soovitusi, otsustasime korraldada Filipp Kirkorovi kontserdi 3. oktoobril. Kõik ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval. Loodame publiku mõistvale suhtumisele ja suur tänu Filipp Kirkorovile, et ta hoolib Eesti kodanike tervise pärast," kirjutas toona korraldajafirma Artmusic Facebookis.

Loetud päevad enne kontserti jäi Narva inimestele silma ka Kirkorovi tuuribuss, mis piiri ületas, vahendas Postimees.

Vaid paar päeva enne kontserdi toimumist ei näinud kontserdi esindaja mingit põhjust ürituse tühistamiseks, kuid Kristen Michal temaga ei nõustunud.

"Loodame, et hoopis mõistus tuleb koju. Tondiraba 7500kohalises saalis reedel suurüritus pole arukam neist spordimanageridest, kes Saaremaale Itaaliast koroona koju tõid," kirjutas Michal märtsis Facebookis.

Üritust kommenteeris poliitilises avalduses toona ka peaminister Jüri Ratas. "Usun, et püüame selle üksikjuhtumi osas ka täna pärast lõunat arutelu avada. On selge, et ürituse toimumine viiruse tõkestamisele kaasa ei aita, vastupidi, kindlasti soodustab seda, eriti siseruumides, mis on ohtlik. Siit kõnetoolist kindlalt öelda, et see jääb ära või mitte, on ennatlik, aga sellesse tuleb tõesti tõsiselt suhtuda ja teha vastavad otsused täna pärast lõunat. Täna ütlen ausalt välja, et mina arvan, et teha selline kontsert sellises seisus pole õige. Arvan, et see on vale."