Tom Hanks koos abikaasaga tänavu veebruaris Oscarite jagamisel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. märts 2020, 10:59

Tom Hanksi diagnoosi tõttu katkestati Elvis Presley eluloofilmi võtted

Hollywoodi superstaar Tom Hanks teatas täna, et on koos abikaasa Rita Wilsoniga Austraalias enese kehtestatud isolatsioonis, kuna neil mõlemal diagnoositi koroonaviirus. 63aastane Hanks viibib kängurumaal seoses Elvis Presley eluloofilmi võtetega. Režissöör Baz Luhrmann peatas koroonaohu tõttu filmimise.

Hanks kehastab linateoses Elvise kurikuulsat mänedžeri Tom Parkerit. Noort Elvist mängib 28aastane Austin Butler ("Ükskord Hollywoodis"), tuntud nimedest löövad kaasa ka Maggie Gyllenhaal, Rufus Sewell ja Olivia DeJonge, viimane kehastab Presley abikaasat Priscillat.

Pole teada, kas mõni teine võttetrupi liige peale Tom Hanksi on viirusesse nakatunud. Väljaande Gold Coast Bulletin teatel on režissöör Luhrmann ("Moulin Rouge", "Suur Gatsby") saatnud kõigile alluvatele kirja, paludes neil koju jääda ja mitte tööle tulla. "Kogu töö võtetel on peatatud ega jätku enne edasist teadaannet." Luhrmann toonitab, et kõige tähtsam on praegu kogu võttetrupi tervis ja heaolu. 

Hanks teatas sotsiaalmeedias, et tema ja ta abikaasa Rita tundsid end veidi väsinuna, otsekui oleks nad külmetunud. Ihu tuikas, Rital olid külmavärinad, neil mõlemal ka kerge palavik. "Et kõik oleks nagu kord ja kohus, nagu maailmas praegu peab olema, lasime end koroonaviiruse suhtes testida ning osutusime positiivseks," kirjutas Hanks oma fännidele, keda tal on Instagramis üle seitsme miljoni.  Oscari-laureaat lisas, et nad on jälgimisel ja vajaliku perioodi ka  isolatsioonis. "Ikka üks päev korraga, ega praegu ei annagi ju midagi muud teha, eks? Hoiame teid kursis. Hoolitsege enda eest! Hanx."