Matthew Broderick ja Sarah Jessica Parker Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. märts 2020, 09:30

Koroona diagnoositi ka „Seksi ja linna“ staari pereliikmel

Täna teatasid koroonaviiruse põdemisest Hollywoodi superstaar Tom Hanks ja tema abikaasa Rita Wilson, kuid tõbi on jõudnud ka "Seksi ja linna" tähe Sarah Jessica Parkeri lähedaste ringi.

Ajakirja People teatel on koroonaviirus diagnoositud Parkeri abikaasa Matthew Brodericki õel Janet Broderickil. Ta võitleb Beverly Hillsi Cedars Sinai haigla isolaatoris kopsupõletiku ägeda vormiga. 64aastane Beverly Hillsi vaimulik haigestus pärast Louisville'is (Kentucky osariik) peetud episkopaalkoguduste konverentsi. Teiselgi samal üritusel osalenul diagnoositi COVID-19 viirus. 

Janeti esindajate kinnitusel on ta stabiilses seisundis. "Ta saab parimat saadaolevat ravi ning arstid prognoosivad täielikku paranemist," seisab ajakirjas People avaldatud teates. Janet ise lisab omalt poolt, et tänab kõiki sõpru palvete eest. "Kõige hullem on seljataga ja paranen jõudsalt. Palusin oma lastel endale värviraamatu ja Legokomplekti tuua - see on kindel märk. Jeesus on mulle kogu selle aja nii lähedal olnud ning pühakiri on mul aidanud vastu panna, ausalt. Tundsin isegi kõige hullematel hetkedel Tema käe puudutust."

Parker ja Broderick elavad oma kolme lapsega New Yorgis.