Charlie Sheen (vasakul) ja Corey Haim Steven Spielbergi filmis "Lucas". Foto: ddp images/VIDA PRESS
Inimesed
10. märts 2020, 15:08

Endine lapstäht süüdistab Charlie Sheeni oma sõbra vägistamises

Omaaegne Hollywoodi lapstäht Corey Feldman väidab oma värskes dokfilmis (My) Truth: The Rape of Two Coreys", et tema omaaegne sõber, teine lapstäht Corey Haim langes lapsepõlves Charlie Sheeni väärastunud sugukire ohvriks.

Feldman loetleb dokfilmis mehi, kes tema väitel teda ja ta sõpra Haimi lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitasid, vahendab EW.com. Feldmani väitel rääkis Haim talle, et Charlie Sheen oli ta vägistanud nende ühise filmi "Lucas" (1986, rež Steven Spielberg) võtteil. Haim oli toona 13, Sheen 19. "Ta ei öelnud seda vaid korra ja möödaminnes," kinnitab Feldman, keda kutsuti koos Haimiga "kaheks Coreyks". "Ta kirjeldas seda detailselt," seletas nuttev Feldman ekraanil. Haimi kirjelduse kohaselt vägistas Sheen ta kahe treileri vahel päise päeva ajal.

Hollywoodi kuumemaid lapstähti Haim võitles hiljem aastaid kokaiini- ja retseptiravimisõltuvusega, mis jättis ta lõpuks ilma tööst ning rahast. Viimases hädas püüdis Haim internetioksjonil fännidele oma ihukarvu maha müüa. Ravimisõltuvusest räsitud endine lapstäht suri kümme aastat tagasi 38aastaselt kopsupõletikku.

Esmakordselt levis pedofiiliasüüdistus 2017. aastal ning Sheen eitas seda kategooriliselt. Värskes dokfilmis väitis veel mitu inimest, et Haim oli neile Sheeni kuriteost kas ise rääkinud või nad olid sellest aastaid hiljem teiste käest kuulnud.

Feldman väitis dokfilmis, et teda on kuritarvitanud kolm meest, keda ta varemgi on süüdistanud: näitleja Jon Grissom, kel oli "kahe Corey" kahes filmis kõrvalosa, ööklubiomanik Alphy Hoffman ja endine talendimänedžer Marty Weiss. Haimi seksuaalses kuritarvitamises süüdistas Feldman nüüd ka nende mõlema kunagist sõpra, endist näitlejat Dominick Brasciat, kes suri 2018.