Anu Saagim ja Alari Kivisaar

Inimesed
16. mai 2022, 13:59

Meest rõõmustab uus auto, koer, naine või hoopis töökoht?

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Alari Kivisaar tuli lagedale pommuudisega! (1)

Seekord on minu hommikusöögi külaliseks Eesti üks kuumimaid ja skandaalseimaid raadiohääli, Alari Kivisaar. Sky Plusi „Hommikuprogrammi“ saatejuhina alustas ta aastal 1999. Uskumatu, kas pole! Ja kas teadsid, et stressist ja üllatusterohkest tööst käib mees närve puhkamas looduses mutukaid jahtides? Kuid see pole veel kõik, meie hommikusöögi saates kavatseb mees lagedale tulla pommuudisega.

Kivisaar tegi ligi 20 aastat kestnud diskoritööga lõpparve aastal 2003. „Mul sai kõrini muusikast, mida olin sunnitud mängima, kõrini inimestest, kes sikutavad õlast ja ütlevad, et pane midagi head. Kõrini sellest viski-koolast, millega õige fiilingu puudumist kompenseerisin või üle kompenseerisin,“ põhjendas Kivisaar toona juba pikka aega küpsenud otsust Õhtulehele antud intervjuus.

„Uni vaevab kogu aeg, kui niisugust tööd teed,“ lisas Kivisaar. „Milleks? Kaua võib? Pole mõtet niimoodi tiksuda! Tegelikult on see üks pikk ja lai teema. Ega see öine ülevalolek müra, kära, viski ja kammaijaa sees pole naljategemine.“

Vaata videot!

Edasi lugemiseks: