Angelina Jolie koos oma tütarde Shiloh' (vasakul) ja Zaharaga (paremal) eelmisel sügisel. Foto: Maria Laura Antonelli / A/SIPA/Scanpix
Inimesed
10. märts 2020, 10:59

Angelina tunnistas, et kahele tema lapsele on tänavu lõikus tehtud

Angelina Jolie kirjutas naistepäeva puhul ajakirjas Time avaldatud essees, et viimase kahe kuu jooksul on tema vanimale tütrele Zaharale mitu lõikust tehtud. "Mõned päevad tagasi olin tunnistajaks, kuidas tema noorem õde puusalõikuse tõttu noa alla läks." 

Kuue lapse emast näitlejanna kirjutas, et talle avaldas muljet, kuidas pere raskel ajal kokku hoidis. "Nad mõistavad, et meditsiinilistest katsumustest jagusaamine ning ellujäämise ja paranemise nimel võitlemine on uhkuseasi." Jolie ise pole teinud saladust oma varasematest lõikustest - päriliku vähiriski ennetamiseks eemaldati näitlejannal mõlemad rinnad ja munasarjad. 

Angelina ja Shiloh 9. märtsil kino poole suundumas. Foto: JAPZ, SALA, GEDU/VIDA PRESS

Kuigi Angelina ei täpsustanud, millist Zahara kahest nooremast õest oli opereeritud, nähti tema ja Brad Pitti tütart Shiloh't pühapäeval karkudega ringi liikumas. 13aastane poisiliku välimusega Shiloh ostis koos ema ja noorema õe Vivienne'iga (11) lilli. Zaharat nende seltsis polnud, küll aga käis ta esmaspäeval koos ema ja Shiloh'ga kinos. Kuigi Angelina ei täpsustanud, mis terviseprobleemi all tema vanim tütar kannatab, peab Briti leht Daily Mail kõnekaks, et näitlejanna rääkis oma essees ellujäämisest. 

Jolie avaldus seab uude valgusesse ka tema eksabikaasa Pitti puudumise veebruarikuiselt Briti filmiauhindade BAFTAde jagamiselt, kus Brad pälvis parima meeskõrvalosatäitja auhinna. Toona seletas staar, et palus auhinna vastu võtta oma ekraanipartneril Margot Robbie'l, kuna ta on hõivatud perekondlike kohustustega. New York Posti teatel on isa Brad olnud oma tütardele voodiveerel toeks.