Playboy pidu restoranis AstoriaFoto: ANDRE ALTJÕE
Inimesed
9. märts 2020, 14:06

NIKI ON TAGASI! Poplauljatar Kairit Tuhkanen naaseb avalikkuse ette (1)

Artistinimega Niki alias Kairit Tuhkanen (39) on taas teleekraani vallutamas. Nimelt võisid tähelepanelikud televaatajad näha kunagist Reporteri ilmatüdrukut ja poplauljatari pühapäevases Kanal 2 "Sööma!" saates saatejuhi rollis.

Varasemalt sama saadet juhtinud särtsakas Kristiina Võsu enam saates esimest viiulit ei mängi. Mis juhtus!? "Meie teed läksid poolte kokkuleppel lahku. Ma tahaksin olukorda selgitada oma hea tuttava Krista Lensini sõnadega: "Õigel ajal tuleb aeg maha võtta, rahuneda, puhata, teha sporti, vaadata ja saada aru, kes on su tõelised sõbrad ja siis edasi liikuda värskena,"" kommenteeb Kristiina olukorda. Naine usub, et andis teatepulga edasi just õigele inimesele ja soovib saatele edu. 

Niki sai tuntuks 2006. aasta kevadel, kui ta valiti Kanal 2 uudistesaate "Reporter" ilmateadustajaks ja horoskoobilugejaks. Ta ei ole kunagi laulmist õppinud, kuid Niki nime all on Kairit musitseerinud alates 2004. aasta sügisest, debüütalbum "Teistmoodi" nägi ilmavalgust 2005. aasta novembris.

2007. aasta suvel ilmus Niki lugu "Sa oled see kes jääb", millest sai üks aasta suuremaid kodumaiseid hitte. Innustatuna edust andis ta sama aasta novembris välja oma teise kauamängiva "Äike päike". 2008. aasta veebruaris sündis uus lugu "Siis kui saabub päev" koostöös ansambel Crampiga.

27. märtsil 2008 nimetati Niki auhinnagalal Kuldne Plaat 2008 aasta naisartistiks ja "Äike päike" aasta albumiks.

Augustis 2008 oli ta ajakirja Playboy Eesti väljaande kaanestaar.

PLAYBOY ESIKAAS

Ta juhtis 2008. aasta suvel Kanal 2 saadet "Eesti kummitused".

Mängis teleseriaalis ''Kelgukoerad'' Anna Posti.

Kairit on töötanud viimased aastad meigikunstnikuna. 

Foto: KULDNE PLAAT 2008 - Niki(KAAREL TIGAS)