Sussexi hertsogipaar 7. märtsil.Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix
Inimesed
9. märts 2020, 10:09

PIMESTAVALT KAUNIS PAAR! Harry ja Meghan tegid unustamatu etteaste (3)

Prints Harry ja hertsoginna Meghan kannavad hoolt, et nende lahkumine Briti kuningakoja tegevliikmete ridadest oleks efektne – laupäevasel heategevusüritusel astusid nad üles säravpunases riietuses.

Sussexi hertsogipaar osales mainekas Royal Albert Hallis peetud Mountbatteni muusikafestivalil ning teenis Daily Maili teatel saali sisenemisel tormilise aplausi. Prints Harry kandis kuningliku merejalaväe kindralkapteni paraadmundrit koos medalitega, mis ta oli pälvinud teenistuse eest Afganistanis. Meghani tulipunane kleit oli Harry mundriga toon-toonis ning pärit firmast Safiyaa (varem on ta kandnud täpselt samasugust taevasinist rüüd).

Harry võttis kindralkapteni tiitli 2017. aastal üle oma isaisalt prints Philipilt. Kuningakoja rüpest iseseisva elu peale lahkudes peab Harry kuninganna otsusel kuningliku merejalaväe esindamisest loobuma. 

31. märtsil ametlikult kuningakojast lahkuva Sussexi hertsogipaari viimaseks ametlikuks etteasteks õukonna esindajatena jääb osalemine tänasel Rahvaste Ühenduse päeva jumalateenistusel Westminister Abbeys.