Prints Harry ja tema abikaasa 5. märtsil Londonis. Foto: EMPICS/Scanpix
Inimesed
7. märts 2020, 12:00

Kehakeeleeksperti hämmastab prints Harry ja Meghani käitumine (2)

Briti kuningakojast dramaatiliselt lahkuv Sussexi hertsogipaar astus neljapäeva õhtul üles Endeavour Fund Awardsi nimelisel galal. See oli prints Harry ja tema abikaasa Meghani üks viimaseid esinduskohustusi. Daily Maili intervjueeritud kehakeeleekspert täheldas aga kõmulise paari käitumises midagi iseäralikku.

Iltalehti teatel oli hertsogipaar õhtu jooksul teineteist korduvalt silitanud ning need helluseavaldused ei jäänud Briti meedial märkamata. Daily Maili õukonnareporter Rebecca English avaldas Twitteris video, kus Meghan õrnalt Harry selga paitas. Kehakeeleekspert Judi James kinnitas Daily Mailile, et kehakeele põhjal võib järeldada: vaatamata tormilistele kuudele on Harry ja Meghani abieluõnn vankumatu ning nad näitavad seda kõigile. Üritusel käitunud hertsog ja hertsoginna nii, nagu viibinuks nad mesinädalatel. 

Sügisestel ülesastumistel paistis prints kohati lausa sünge, nüüd aga lausa säras kaamerate ees. Jamesi hinnangul oleks Harry õlgadelt otsekui mingi raske koorem kadunud. "Harry õhetavad ja ümarad põsed ning helk silmis reetsid, et tal on hea meel Suurbritanniasse naasta, oma naine käekõrval."