Elon ja Grimes astusid esmakordselt koos avalikkuse ette 2018. aasta mais Met Galal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
7. märts 2020, 11:00

Elon Muski pruut nimetab rasedaks jäämist omamoodi tragöödiaks

Tehnovisionäär Elon Muski sõbratarina tuntud Grimes kurdab värskes intervjuus, et rasedaks jäämine on naise jaoks paras tragöödia ja ohverdus.

Kanada artisti ja Elon Muski armusuhe sai teatavaks 2018. aasta mais. Tänavu jaanuaris teatas Grimes rasedusest. Hiljutises Rolling Stone'i intervjuus paistab Grimes esmakordselt tunnistavat, et tema lapse isa on Elon. Ühtlasi rääkis lauljatar, et tema pala "So Heavy I Fell Through The Earth" räägib rasestumisest kui omamoodi tragöödiast.

"Kuigi see on imetore asi," lisas Grimes. "Tüdruku jaoks tähendab see oma keha ja vabaduse ohverdamist. See on päris hull ohverdus ning seda peab tegema ainult pool elanikkonnast." Lauljatar kirjeldas oma tundeid, kui ta oli otsustanud beebi tuleku nimel rasestumisvastastest vahenditest loobuda. "Tundsin: selsamal hetkel ohverdasin ma oma võimu. Ma olen alistunud. Ja ma olen kogu elu sellist olukorda vältinud. Ma pole eales alistunud, nii et see oli väga suure kohustuse enda peale võtmine."

Grimes lisas: "Ma tegelikult lihtsalt armastan oma poissi. Nii et ütlesin: "Hea küll, teeme ära.""

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grimes 🤍 小仙女 (@grimes) on

Lauljataril on lapse saamisega seoses mitmeid hirme. "Muretsen, et temast saab samasugune hull nagu mina," ütles Grimes oma mässulistele teismeaastatele viidates. Veel kardab ta, et beebi ei võimalda tal edaspidi öösel töötada. Praegu on laps siiski ema päevarütmi omaks võtnud: "Päeval ta ei liiguta, ainult öösel."