Joel ja EllieFoto: Naughty Dog / Sony
Esport
6. märts 2020, 11:33

Hittsarja „Tšernobõl“ loojad toovad järgmisena ekraanidele PlayStationi mängu „The Last of Us“

Äärmiselt populaarse telesarja „Tšernobõl“ looja Craig Mazin võtab järgmiseks ette teistsuguse katastroofihõnguga loo. Just tema teha jääb tuua ekraanidele PlayStation 3 hittmäng „The Last of Us“.

Mazin ei pea ülesandega üksinda silmitsi seisma, vahendab Hollywood Reporter. Talle tuleb appi „The Last of Us“ mänguseeria peastsenarist ja loovjuht Neil Druckman. Seriaali sünni eest vastutavad nii HBO kui ka Sony enda haru, mis mõeldud justnimelt telesarjade loomiseks – Sony Pictures Television.

„The Last of Us“ räägib loo zombiapokalüpsise käes vaevlevast maailmast. Omavahel satuvad kokku elus kibestunud Joel ning 14aastane Ellie. Joeli kohustuseks saab Ellie saatmine ühest Ameerika otsast teise, et aidata leida ravim planeeti kimbutavale viirusele.

Aastal 2014 kuulutati välja mängul põhinev film, ent nüüd väidetakse, et too projekt tühistati, et telesarjale ruumi teha. Veel pole teada, millal seriaal meieni jõuab. Küll aga saame end valmis panna mängusarja teiseks osaks, mis ilmub käesoleva aasta 29. mail.