Prints Harry ja hertsoginna Meghan 5. märtsil Londonis. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. märts 2020, 09:39

TA ON TAGASI! Meghan naasis avalikkuse ette Victoria Beckhami kleidis

Hertsoginna Meghan astus üle pika aja koos prints Harryga avalikkuse ette, osaledes eile Londonis vigastatud sõjaväelaste sportlikke saavutusi tunnustaval galal. Endine näitlejanna kandis lihtsa lõikega, kuid ülimalt efektse värvitooniga kleiti, mille disainer on Victoria Beckham.

Sussexi hertsogipaar astus tihedas vihmasajus välklampide ette, vestles viivuks soojalt ühe ratastoolis mehega ning tõttas siis naeratades tseremoonia toimumispaika Mansion House'i varju, prints oma kaasat vihma eest kaitstes. Meghanit polnud Londonis nähtud sestsaadik, kui Harry ja tema teatasid jaanuaris oma otsusest siirduda koos pojaga Põhja-Ameerikasse. Eile Kanadast Londonisse saabunud hertsoginna nägi imekaunis välja: tema juuksed olid lihtsas hobusesabas, kuid meik glamuurne ning türkiissinine kleit silmatorkav. Ajakirja People andmeil oli tegu Victoria Beckhami disainitud rõivaesemega (hind 1895 dollarit). 

Hertsoginna pidas Endeavour Awardsil ka kõne. Foto: Reuters/Scanpix

Briti tabloidid on juba pikemat aega sahistanud, et varem head sõbrannad Meghan ja Victoria on tülli pööranud. Kuulu järgi on moedisainer hertsoginna kohta kõmuajakirjandusele lugusid lekitanud! Ent prints Harry abikaasa kleidivalik ei jäta kahtlust: tema ja Victoria suhted on endistviisi suurepärased.

Palju kära tekitanud Megxit ehk hertsogipaari lahkumine kuningliku pere tegevliikmete ringist jõustub 31. märtsil. Õukond on teada andnud, et Harry ja Meghani viimaseks ametlikuks ülesastumiseks jääb 9. märtsil peetav Rahvaste Ühenduse päeva jumalateenistus Westminster Abbeys. Sellest teeb BBC ka otseülekande.