Jaanus RahumägiFoto: Teet Malsroos
Inimesed
24. aprill 2020, 07:59

Jaanus Rahumägi taastub raskest suusaõnnetusest: liikumine ei tee enam valu

Sel talvel raske mäesuusaõnnetuse üle elanud ettevõtja Jaanus Rahumägi seadis eriolukorras oma eramu garaaži treeningusaaliks, et arsti soovituste järgi seal tervist taastada, kirjutab Kroonika. 

Jaanus Rahumäel (56) käib üheksas taastumisnädal – viis on veel ees. "Liigutused on aeglased, ent liikumine ei tee enam valu," ütleb Jaanus.

Jaanus meenutab, et suurel kiirusel mäest laskudes sõitis talle ootamatult ette koolilaps, mispeale pööras mees kokkupõrke vältimiseks järsult kõrvale ja kukkus. Ta murdis roided, rebestas õlaluid koos hoidvaid kõõluseid ja sai pärast tugevat põrutust topeltsilmanägemise.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

"Kui juhtub õnnetus, käib kõik nii kiiresti, et ei jõua enam millestki mõelda," rääkis mees Kroonikale märtsi alguses. Jaanus meenutas, et pärast kokkupõrke vältimist kukkus ta nõlvalt umbes 50 meetrit.  "Õlg sai tugevasti viga, roided on murtud. Aga prognoos on positiivne," räägib Rahumägi ja lisab, et on usaldanud enda tohterdamise Eesti parima eriarsti kätesse: "Usun, et tänu dr Mihkel Margnale taa­s­tun täielikult."