Õhtulehe horoskoobid

Tähetarga sõnul on järgmise maailmasõjani jäänud kuus aastat!

SÜNGE TULEVIKU PROHVET: astroloog Villu Põldma ennustab sõda ja raha täielikku kadumist (5)

LISA KOMMENTAAR

ilmselt6. märts 2020, 22:21
ei kesta see veevalaja värk kuigi kaua, sest meile lihtsalt tõmmatakse vesi peale.
Midagi võib sellest prognoosist isegi tõsi olla.6. märts 2020, 11:21
Näiteks rahvastiku vähendamise katsed. Võitlev feminism, soovahetused, homoabielud j.n.e. - kõik see on suunatud sellele, et oleks vähem järglasi. Ainult et imelikul kombel ei propageerita seda mitte seal, kus on tõesti plahvatuslik iive, vaid seal, kus iive´niigi nullilähedane või negatiivne. Seega Euroopas. Teiseks, inimeste robotiseerimine. Kas nutipõlvkond ei olegi juba osaliselt ära peedistatud? Elavaki suuresti virtuaalmaailmas. Ja ei näegi, mis ümberringi toimub. Noorem põlvkond ei oskagi enam iseseisvalt mõelda, võrrelda, loogiliselt arutleda ja järeldusi teha.
Astroloogi sõber6. märts 2020, 08:51
EI taha midagi ette heita, aga üks väike nüanss: kui kirjutate esoteerikast, tehke endale algtõed, palun selgeks - astroloogid ei "ennusta" midagi. Nemad vaatavad tähekaarti, tõusumärke ja räägivad võimalustest, mis võivad olude kokkulangevusel juhtuda või mitte juhtuda. Ennustamisega tegelevad rohkem soolapuhujad, nn selgeltnägijad ja muu selline rahvas. Astroloogia on siiski iidne, Mesopotaamiast pärit teadus koos astroloogiaga, mida on kahjuks kirik demoniseerunud varajasest keskajast peale.
Juuli6. märts 2020, 06:13
Täitsa nagu ühest heast filmist.
Jõudu lolljuttude produtseerimisel! 5. märts 2020, 22:51
Vaat kus Villu... Irw Õnneks on alati võimalik võtta kätte mõni tema varem avaldatud raamat kus ka juba ennustused mõõdunud aastate kohta sees. Ja nende täitumist tagantjärele uurides, selgub tõsiasi, et kõik ennustused on tühjaks osutunud. Ja ilmselgelt on nii ka seekord. Kohe võime selle jutu kohta õelda näiteks seda, et koroona viirused pole bakterioloogilised relv. Võib- olla härra ise usub oma juttu, muidu julgeks õelda, et tegu on, sharlataniga... Irw