Demi Lovato Foto: AP/Scanpix
Inimesed
5. märts 2020, 15:01

Demi Lovato süüdistab oma üledoosis toitumishäiret (1)

2018. aasta juulis üledoosi tõttu surmasuus olnud Demi Lovato pihtis Ellen DeGenerese jutusaates, et kõik sai alguse tema toitumishäirest.

27aastane lauljanna tunnistas, et kannatas kaks aastat tagasi buliimia all. "See läks väga hulluks. Palusin abi, aga vajalikku abi ma ei saanud." Teismelisena meelemürkide küüsis olnud ja 18aastaselt võõrutusravile läinud Demi oli sestsaadik suutnud alkoholist ja narkootikumidest hoiduda. Kuid toitumishäire tõttu ahastusse sattunud täht mõtles endamisi: "Olen kuus aastat kaine olnud ja olen õnnetu ... miks ma siis kaine olen?" Ta läks peole ja hakkas üle pika aja jooma. Kolm kuud hiljem võitlesid arstid üledoosi saanud Demi ellujäämise eest.

Demi on nüüdseks areenile naasnud ja annab reedel välja uue singli. Tema mänedžer on nüüd Scooter Braun, kelle klientide seas on Justin Bieber ja Ariana Grande. Lovato rääkis Ellenile, et paljuski olid tema omaaegsed probleemid tema toonase mänedžmendi süü. "Elasin viimased kuus aastat elu, mis ei tundunud minu elu olevat. Mul oli tunne, et nii paljud inimesed mu ümber korraldavad mu elu. Kui olin õhtul hotellitoas, võtsid nad minult telefoni ära, et ma ei saaks toateenindusse helistada. Kui mu toas oli puuvilja, viisid nad selle ära, sest seal oli liiga palju suhkrut. Ma ei saanud aastaid isegi sünnipäevatorti. Kui ma tänavu 27 sain, kinkisid mu uus tiim ja mu mänedžer Scooter Braun mulle maailma parima tordi."