Bryan AdamsFoto: Reuters/Scanpix
Saund
5. märts 2020, 12:56

STAARITSEMINE VÕI PÕHJENDATUD SOOVID? Bryan Adamsil on kontserdi pildistamiseks eriti kõrged nõudmised (1)

Juba homme, 6. märtsil esineb Saku suurhallis rokiromantik Bryan Adams, kes saabub siia seitsmendat korda. Kuigi staaridel on pildistamise suhtes alati kindlad reeglid, panevad Adamsi nõudmised kulmu kergitama.

Kui tavaliselt lubatakse suurtel kontsertidel pildistada kolme esimese loo ajal, siis Bryan Adamsi kontserdil võib pildistada vaid esimese loo ajal. Lisaks lubatakse Adamsist teha pilte vaid ühelt küljelt ja ka piltide avaldamise osas on teatud reeglid, mida paljud artistid ei nõua.

„Reegleid on igasuguseid. Mõni ei luba üldse ennast pildistada, teine lubab avaldada vaid paar pilti (näiteks Guns N’ Roses lubas kuus), kolmas tahab pilte enne näha, neljas lubab ennast vaid kaugelt pildistada jne,“ räägib Live Nation Estonia esindaja.

Miks nii ranged ollakse, seda ta öelda ei oska. „Seda teab vaid staar või tema management. Lisapiiranguid tuleb ikka ette, kuigi enamikel artistidel on siiski vaid üks põhireegel – kolm esimest lugu välguta. Samas mõni lubab või isegi soovib, et fotod oleksid välguga pildistatud.“

Seda, et publikul kontserti jäädvustada keelatakse, esindaja sõnul siiski karta ei tasu. Mobiiltelefoniga võivad inimesed pildistada täpselt nii palju, kui ise soovivad.