Britney koos oma vanema poja Jaydeni ja õetütre Maddiega 2017. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
5. märts 2020, 10:00

Britney poeg sõimab avalikult oma vanaisa: „Kärvaku maha!“ (2)

Britney Spearsi 13aastane poeg Jayden ei hoidnud teisipäevases Instagram Live'i ülekandes oma tundeid tagasi, kui jutuks tuli tema emaisa Jamie Spears. Kui keegi fänn küsis, kas su vanaisa on nõme, vastas poiss: "Jah, igavene värdjas. S*taks gei. Minu poolest kärvaku maha."

Kui keegi fänn kirjutas Instagram Live'is Jaydenile: "Tapa oma vanaisa", vastas poiss oma isa Kevin Federline'i kodus tehtud 20minutilise ülekande käigus: "Bro, ma mõtlesin just sedasama." 

Jamie Spears (67) oli ligi kümme aastat oma kuulsa tütre ametlik eestkostja - pärast kunagist vaimset kokkuvarisemist kaotas Britney (38) kohtu otsusel õiguse oma rahaasju hallata, kuid isa Jamie langetas tema eest teisigi otsuseid. Mullu korraldasid Britney fännid kampaania "Vabastage Britney", olles veendunud, et lauljatar saadeti psühhiaatrilisele ravile vastu tahtmist ning et tema sotsiaalmeediakontosid haldab tema tiim.

Jamie loovutas eestkosteõiguse mullu väidetavalt oma tervisliku seisundi tõttu, ent tema endine väimees Federline väitis, et Jamie oli tütrelaste külaskäigul Jaydeni vanemat venda Sean Prestonit (14) ägedalt raputanud. Federline ja tema advokaat Mark Vincent Kaplan esitasid augustis politseisse kaebuse, kuid kriminaalmenetlust ei algatatud. 

Jayden eitas Instagram Live'is kõlakaid, et tema emal puudub oma elu üle otsustusõigus. Ent ta lubas ema seisundist pikemalt rääkida, kui tema fännide hulk jõuab 5000ni. "Ma pole teda üldse näinud muusikat tegemas," paljastas poiss. "Ükskord küsisin: "Ema, mis su muusikast sai", ja tema vastas: "Ah, ma ei tea, kallis, järsku ma teen muusikaga üldse lõpu." Oma isa Kevinit, kelle juures ta koos vennaga elab, kiitis Jayden taevani. "Mul on maailma parim isa. Mu isa on sõna otseses mõttes Jeesus."

Väljaande The Blast teatel suleti Jayndeni Instagrami konto varsti pärast tema avalikku sõimuvalingut vanaisa aadressil.