Kristina Pärtelpoeg ja Siim SuurojaFoto: Erakogu
Inimesed
4. märts 2020, 15:44

Kristina Pärtelpoeg kihlumisest ja pulmadest: soovin väga abielluda ja ühist perekonnanime kanda

Eelmisel nädalal andis blogija Kristina Pärtelpoeg sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kihlus oma kallima Siim Suurojaga. Kuigi kihlumisest oldi varem räägitud, tuli Pärtelpoja sõnul ettepanek üllatusena.

“Ma korra küll kahtlustasin, et äkki meie aastapäeval palub Siim mu kätt, kuid vahetult enne seda kinkis ta mulle AirPods`id (kõrvaklapid - toim.), mistõttu arvasin, et ta rohkem midagi ei kingi,” meenutab blogija mõtteid enne kihlumist. “Siis jõudsime õhtusöögilt tagasi ning Siim tegi ettepaneku. Ma olin selle üle meeldivalt üllatunud, sest ma soovin väga abielluda ning ühist perekonnanime kanda.”  

Paar abiellub sellel suvel, 20. augustil ning ettevalmistused tähtsaks sündmuseks juba käivad. Kristina räägib, et kuupäeva valik tuli kergelt, ning selle pakkus välja tulevane abikaasa Siim ise. “Arvasin tegelikult, et Siim soovib järgmisel aastal abielluda, aga hiljem ütles ta, et võiks juba sel aastal peo ära pidada,” rõõmustab Pärtelpoeg ja arvab, et ei ole mõtet mitu aastat kihlatud olla. 

Tuntud blogija avaldab, et pulmad tulevad suhteliselt suured, kuna mõlema osapoole sõpruskonnad on suured. “Leppisime külaliste nimekirja tehes kokku, et kumbki kutsub 75 inimesi ja juba ongi 150 inimest. Üle jääb vaid loota, et kõik võib-olla tulla ei saa,” naljatleb Pärtelpoeg. “Pulmad ise on modernses stiilis ja oodata on ka traditsioonilisi pulmamänge,” lisab ta. 

Kuna pulmade korraldamiseks on päris vähe aega, võttis Pärtelpoeg appi peokorraldajast sõbranna. “Temast on tohutult kasu, sest ta on super peokorraldaja ja on ka pulmi varem korraldanud. Ta oskab kõik pisidetailideni läbi mõelda, ka asjad, millele mina mõelda ei oskaks. Ma kindlasti arutan temaga oma ideid, kuid enamasti lasen temal otsustada, ning olen andnud talle 100 protsenti vabad käed.”