Foto: Starmax/PA Images/Scanpix
Inimesed
4. märts 2020, 14:45

Noor pruut hülgas Al Pacino: ta oli liiga vana ja liiga kitsi (5)

Hollywoodi legend Al Pacino (79) kurameeris ligi kaks aastat Iisraeli näitleja ja laulja Meital Dohaniga (43), kuid too teatas hiljuti, et jättis superstaari maha. Üks põhjus oli suur vanusevahe.

"Raske on olla nii vana mehega, olgu see kas või Al Pacino," ütles USA menusarjas "Weeds" mänginud Dohan The Times of Israeli teatel ühele kohalikule ajakirjale. "Vanusevahe on tõesti raske. Püüdsin seda eitada, aga eks ta ole nüüd ausalt öeldes ikka eakas mees. Nii et see ei jäänud isegi vaatamata mu armastusele kestma."

Dohan jättis Pacino pärast üht suurt tüli maha. "Mul on hea meel, et olin tema jaoks olemas, kui ta mind vajas, ja et olen osake tema pärandist. See on minu jaoks au. Mul on hea meel, et meil oli suhe, et loodan, et jääme headeks sõpradeks."

Vanusevahe polnud siiski ainus probleem. "Ta kinkis mulle ainult lilli," nendib Meital. "Kuidas nüüd viisakalt öelda, et talle ei meeldinud raha kulutada?" 
Pacino eelmine pikem suhe oli Argentina näitlejanna Lucila Solaga, kes on sama vana kui Meital Dohan – 43. Huvitav faktike: Sola tütar Camila Morrone (22) kurameerib nüüd Leonardo DiCaprioga (45).