Jana KaskFoto: Robin Roots
Inimesed
4. märts 2020, 12:06

Jana Kask tegeleb sensuaalse äriga: usun, et erootika peaks olema luksuslik, unikaalne ja inspireeriv nagu kõrgmood (11)

Eelmisel aastal kodumaa tolmu jalge alt pühkinud ja Soome kolinud Jana Kask tegeleb sensuaalse äriga. "Eesti otsib superstaari" kunagine võitja asutas erootikapoe Victa Di Amare, mis on populaarne nii Eestis kui välismaal. “Usun, et erootika peaks olema luksuslik, unikaalne ning inspireeriv nagu kõrgmood,” räägib Kask. 

Jana on erootika valdkonna suur austaja olnud juba mõnda aega. “Kahe viimase aasta jooksul olen seda jälginud, pidades blogi ja tehes koostööd Euroopa parimate brändidega ja seetõttu olen ka kursis erootika kuumimate trendidega.” Sealt tuligi lauljale idee luua erootikapood, mis teeb inimesi õnnelikumaks ja pakub lõputuid naudinguid. Nimi Victa Di Amare tuleb ladina keelest ja tähendab “Jumal vallutas armastuse”. Laulja arvab, et sensuaalne maailm peaks haarama endas tõelisi tundeid ja emotsioone. Seetõttu hakkas nimi Victa Di Amare meeldima nii kirjapildis kui ka tähenduses. 

Erootikapood Victa Di Amare pakub enamjaolt erinevaid intiimlelusid, sensuaalset pesu ja kehahooldusvahendeid. “Praegu on kõige nõutavamad tooted Rabbit vibraatorid, Kegeli kuulid, erutavad õlid kliitorile ja vee baasil lubrikandid,” avaldab Jana ning lisab, et kuigi praegu pakutakse erinevate tootjate pesu, siis tulevikus on soov ka ise seda disainida. 

Müügil on ka kullast vibraator, mis maksab 12 000 eurot – kuigi hind ühe vibraatori eest tundub ulmeline, siis Jana seletab, et vahel luuakse eksklusiivseid eritooteid, mille hind on tõepoolest kallim. “Tegemist on luksusliku vibraatoriga, mis koosneb roostevabast terasest ja 24karaadisest kullast. Hiljuti soetas sellise kuldse vibraatori üks Rootsis elav klient.”

Enne erootikapoe loomist tegi Jana koostööd sama valdkonna ettevõtte Erosega ning seda edukalt. “Siiski sain aru, et soovin edasi liikuda ja luua oma äri, mis aitaks inimestel suurendada oma seksuaalelu kvaliteeti ja inspireeriks neid avastama erinevaid naudinguid.” Kase loodud ettevõte tegutseb nii Eestis kui ka mujal maailmas ning koduleht on saadaval eesti, inglise, vene ja peatselt ka saksa keeles. Erootikapoe vastu on huvi tundnud nii välismaine ajakiri EAN kui ka mitmed koostööpartnerid erinevatest riikidest.

Jana tegeleb endiselt ka laulmisega ja eelmisel aastal läbis laulja Soome ülikoolis rahvusvahelise ärikursuse, kuid ta on kindel, et üks asi inspireerib teist. “Ma usun, et elus tuleb tegeleda asjadega, mis sulle tõeliselt meeldivad ja seetõttu jätkub mul alati aega tegeleda nii laulmise kui ka vast loodud uue äriga.”