Woody Allen ja tema värske mälestusteraamatu kaas. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
4. märts 2020, 11:24

Woody Alleni memuaarid on vallandanud terava konflikti

Harvey Weinsteini kuritegude üks paljastajaid Ronan Farrow ähvardab katkestada koostöö kirjastusega, mis annab välja tema isa Woody Alleni memuaarid, mida teised kirjastused polnud nõus avaldama. 

Isa ja poeg on olnud vaenujalal sestsaadik, kui Dylan Farrow - Woody Alleni adoptiivtütar pikast armusuhtest Mia Farrow'ga - süüdistas režissööri enese lapsepõlveaegses pilastamises. Allen (84) on süüdistusi kategooriliselt eitanud. Ametlikku süüdistust pole talle esitatud. 

 
 
 
View this post on Instagram

Hey, just wanted to share my thoughts on some recent news.

A post shared by Ronan Farrow (@ronanfarrow) on

Hachette Book Groupi alla kuuluv Grand Central Publishing teatas, et annab 7. aprillil välja Woody Alleni mälestusteraamatu "Apropos of Nothing". Hachette andis välja ka Woody poja Ronan Farrow' raamatu "Catch and Kill", mis uuris, kuidas mõjukad mehed, nende seas Harvey Weinstein, on oma seksuaalkurjategude eest karistuseta pääsenud.

Nimekas ajakirjanik Ronan Farrow heidab värskes Instagrami-postituses Hachette'ile ette, et kirjastus varjas nende koostöö ajal tema eest otsust avaldada Woody memuaarid. Veel väidab Ronan, et kirjastus ei kontrollinud Alleni raamatus esitatud väiteid ega pöördunud ka tema õe Dylani poole. Ronan väljendab vankumatut veendumust, et Dylani jutt seksuaalsest kuritarvitamisest on tõsi.