Courtney ja Doug seitse aastat tagasi. Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
4. märts 2020, 09:55

16aastasena abiellunud sekspomm: „Mind kasutati ära.“ (8)

USA reality-täht Courtney Stodden (25) kinnitab Instagramis, et tema abielu näitleja Doug Hutchisoniga (59, "Roheline miil") on ametlikult lahutatud. Courtney oli naitudes vaid 16aastane. 

"On 3. märts 2020 - olen täna näitleja Doug Hutchisonist ametlikult lahutatud," kirjutab Stodden, kes andis lahutuspaberid esmakordselt sisse juba seitse aastat tagasi. "See on minu jaoks emotsionaalne päev. Jumal teab, kuidas Doug end tunneb, aga uskuge mind, nii on parem. Vaatan seda pilti siin ja tunnen, et mind kasutati täiega ära."

 
 
 
View this post on Instagram

It’s March 3rd, 2020 - today I am officially divorced from actor Doug Hutchison. It’s an emotional day for me. God only knows how he’s feeling, but I can tell you that it’s for the better. I look back at this picture and feel absolutely taken advantage of. I’ve been scared to even speak up about feeling groomed or being verbally abused during the almost 10 year marriage because I was a child and he was 50 when we married but I’m a woman now and it’s time for me to put my big girl pants on and speak on this matter. I’ve felt completely trapped, manipulated and at times abandoned by adults // growing up in such an environment — it became a lonely and dark place. Stay tuned for my book. And to Doug... I’ll always love you; yet I’ll always be angry. You’ve left me — a child woman, feeling belittled and confused. These things I shall overcome. I wish you well. But please don’t ever do this to another minor again. It’s not right... even if the parent signs off. Wait a respectable amount of time before marrying. Children aren’t on your level. I’ll always love you regardless. Be better. As shall I.

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney on enda sõnul kartnud jutuks võtta, et Doug teda teismelisena moosis ja abielu jooksul sõimas, "sest olin abielludes laps ja tema oli 50aastane". "Kuid nüüd olen ma naine ja on aeg julgus kokku võtta ja sel teemal rääkida. Olen korduvalt tundnud, et täiskasvanud on mind lõksu ajanud, minuga manipuleerinud ja kohati hüljanud," kirjutas Stodden ja andis oma fännidele teada, et plaanib oma üleelamistest mälestusteraamatut. Eksabikaasale ütleb ta lõpetuseks: "Ma jään sind alati armastama, kuid jään ka vihaseks. Sa tekitasid minus - lapsnaises - alandatud ja segadusse aetud tunde. Neist asjust saan üle. Soovin sulle head. Kuid palun sind, ära seda eales ühelegi teisele alaealisele uuesti tee. Nii ei tohi ... isegi kui lapsevanem selleks allkirja annab."