Indrek VaheojaFoto: Tiina Kõrtsini
Tele
3. märts 2020, 22:08

VIDEO | Indrek Vaheoja kaalus „Eesti laulul“ osalemist: see on palju suurem võit Eesti rahvale, kui Uku saab Eurovisionile minna (11)

Winny Puhh astub pärast kaheksa kuust pausi taas lavale ning Eesti üht värvikamat bändi võib juba sellel nädalavahetusel näha Tartus, Eesti Rahva Muuseumis. Bändi liige Indrek Vaheoja käis eelolevast ülesastumisest rääkimas "Ringvaates".

"Hakkas juba natutke sügelema ka, et ei ole nüüd juba kaheksa kuud esinenud ja nüüd juba võiks. Eks me oleme stuudios olnud ja uut muusikat palju kirjutanud," rääkis Vaheoja saates. 

Vaheoja sõnas, et on vahepeal soolokarjääri peale mõelnud. "Mul oli isegi lugu olemas, üks päev enne "Eesti laulu" tähtaega." Kuna konkursile pidi aga saatma loo lõppversiooni, loobus ta "Eesti laulu" osalemise ideest. "Ma ei hakanud selle peale üldse mõtlema, kas siis ikkagi peaks..."

"See on palju suurem võit Eesti rahvale, kui saab minna Uku Suviste, kes on tahtnud sada aastat järjest minna ja nüüd siis saab. Aga mis siis juhtub, kui viiruse pärast ära jääb?" 

Täispikka intervjuud saad järelvaadata siin: