AriadneFoto: Felix Laasme/Promomaterjal
Saund
3. märts 2020, 11:11

VIDEO | Ariadne lugu „Queen of My Own“ sai särava visuaali: kartsin videot filmides, et jään enne oma suurimat esinemist haigeks

Ariadne avaldas singlile „Queen of My Own“ video, mis on filmitud Põhjala tehases.

Ariadne jagas kogu protsessi kohta järgmist: "Filmisime muusikavideo minu elu seni kõige huvitavamal perioodil – samal nädalal toimusid ka Eesti muusikaauhinnad. Filmisime muusikavideot angaaris ja seal oli tunduvalt külmem kui ette kujutasin. Kohati võiks öelda, et õues oli see hetk isegi soojem."

"Minu kõige suurem hirm oli jääda haigeks oma senini suurima esinemise eel. Võtted läksid siiski ladusalt ja keegi meist haigeks ei jäänud. Olen väga tänulik, et mul avanes võimalus teha koostööd niivõrd professionaalse meeskonnaga ja seda veel minule ääretult olulise loo muusikavideo protsessis," lisab ta.

"Olen alati olnud hästi positiivne, aga pigem tagasihoidlik. See laul on mind väga palju aidanud, julgen nüüd enda eest rohkem seista. Uues loos kõlab lause I can do this on my own ehk saan ise hakkama ja olen kõigeks võimeline. Just enesekindlus ongi see, mis kõigest läbi kumab. Ma ei ole enam tütarlaps, vaid ikkagi noor naisterahvas, kes julgeb enda eest seista," rääkis Ariadne, kodanikunimega Liina Ariadne Pedanik, jaanuaris Õhtulehele.